the scene > nightshift

NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

<< < (13/24) > >>

nightlord:

--- Alıntı ---Originally posted by eirik@Jan 28 2006, 12:50 PM
bir de parti programI hemen hemen sabahlanmamasI icin du$unulmu$ gibi :) son etkinlik 3te bitecek sonraki 11'de 3ten sonra bir de eve donmeye cali$sak iyice gecikiyoruz.. ozellikle flexi ile benim gibi uykucu insanlar du$unulmemi$:))
[post=4776]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

yukarıda nispeten izole bir yer olan asma kata çıkıp bir köşeye kıvrılmak uykucu arkadaşlarımız için en iyi sonuç olacaktır. o saatte ev dönmenizi tavsiye etmiyoruz.

Zaten üçte program bittikten sonra an az bir saat daha ortamda insanların yarışmalarla ilgili fikir teattisi yapacağını tahmin ediyorum. Ve de yine tahmin ediyorum ki, Erik sen bu fikir alışverişlerinde başrollerde olursun :) yani yeme bizi... tahminen saat 05.00 gibi uyumaya ancak çekilirsin.

Fakat büyük ekran ve ses sistemi compo sonuçlarından sonra kapatılacak. Yani uyumak isteyenler için daha rahat bir ortam olacak.

Bu arada gece boyunca her zaman bütün misafirler uyusa da ayakta nöbet tutan organizatörler olacak. Bunu da tekrar belirteyim.

anesthetic:
scg sormuştu ama ben tekrar edeyim yine, pouet.net'te partinin duyurusunu yapacak mısınız? o tarihte vakti-imkanı olan bir çok scener olabilir.

bir başka soru da kafama takılan bir noktayla ilgili. demo compoda her grup istediği kadar ürünle katılabilir mi? cevap evetse, aynı grubun iki ürünü arasında ortak imzalar bulunabilir mi?

hadi bir soru da bonus: konsol için hazırlanan bir demo, demo kategorisinde mi yarışacak wild demo kategorisinde mi? bir başka deyişle, koşul binary-video ayrımı mı yoksa platformun standart-wild mı olması? örneğin abaküs belki wild compo'ya girebilir ama casio fx5200'ün akıbeti ne olacak?

bonus paragrafı cevaplamazsanız kesinlikle üzülmeyeceğim şimdi bi daha okuyunca gayet saçma geldi :D

anesthetic:
unutmadan bir soru daha sorayım:
5 dakika süreye demonun loadingi de dahil mi değil mi :D

istediğimiz compodan başlayabilir miyiz diye de sorcaktım vazgeçtim sonra. neyse kaçtım  :lol:

Ragnor:
Konsol konusuna bende bir açıklama istiyorum açıkcası... Siz tahmin edersiniz niye sorduğumu :).
Ve tabii yine anesthetic'in sorduğu gibi grup içindeki ortak çalışmaların durumunu merak etmekteyim.

nightlord:
hmm guzel sorular bunlar...

Bir konsol demosunun demo compoya mı wild compoya mı gireceğine dair soru bekliyordum açıkçası. Nitekim sitede buna dair açıklamanın bulanık kalmış olabileceğini düşünüyordum. Nitekim öyle kalmış.

Şimdi ben cevaplamaya istediğim sorudan başlıyorum :)

CEVAP1: PC, Amiga ve C64 dışındaki her ürün Wild kategorisine giriyor.

CEVAP2: Demo ve wild kategorilerine bir grup birden fazla demo ile katılabilir. Demolarda ortak kredi olabilir. Yani mesela Resident iki demo yapabilir ve ikisinin müziklerini de flexi yapabilir.

Fakaaat.... Grup aynı kategoriye soktuğu iki üründe aynı (veya çok benzer) müzik veya grafik öğeler veya efektler kullanamaz. Burada demo bilesenlerının aynı grubun iki demosunda birden kullanılıp kullanılmadığı kararı jüri tarafından preselection esnasında verilir. Eğer böyle bir karar ortaya çıkarsa demoyu hazırlayan grup ile konuşulur. onların seçeceği bir demo yarışmadan çıkarılır. Diğer demo yarışmada kalır. Örneğin 7d5'te Glance'in yayınladığı Living ve 4K ChessWaver, Nightshifte demo kategorisine katılıyor olsa birini yarışmaya kabul etmeyecektik (efekt aynı olduğu için). Fakat 256b Chess zoomer yarışmaya girebilirdi. Bilmem anlatabildim mi?

Müzik ve grafiklerin ise müzik ve grafik yarışmalarında yarışabileceğini tekrar hatırlatayım.

Kısaca her demo yeterince özgün öğeler içermek durumunda...

CEVAP3: pouette duyuru yapacağız.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git