the scene > nightshift

NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

<< < (15/24) > >>

chenmy1:
Himm kendi dusuncemi belirtmek istiyorum..Bence soyle olabilir 1 katogoriye en fazla 3 urun ile katibilsin bir GRUP/KISI sonucta ben tek basima belki bir oyun yaparim giderim diger gruptan arkadasla bir oyun daha kodlarim v.s. veya 3 tane demo yapariz hepsi farkli ama PC uzerine boylece sinirda belli olmus olur...

Yani 1 den fazla olmamasi bilmiyorum cok tuhaf duruyo..Sonucta hangi bolume katildigi degilde kac kez katildigi sayilsa ve benzer olmadigina dikkat edilse daha mantikli olur gibi geliyo bana...MAx. degerde 3 olur ki buda yeterli gibi ..Tabi tek katagori icin max. deger 3 olur.

Tabi bu benim dusuncelerim bari yazmisken digerlerinide yazayim..

-Bu partinin en sevdigim noktasi su oldu..
Boyut farketmeden demolarin ayni yerde yarismasi guzel fikir ..
ama c64 ile PC nin ayni arenada olmasi diger arkadaslarin dedigi gibi biraz dogru bulmuyorum..bence bu 2 si ayrilabilir..

-MAx. 5 dk olayini sevdim :)

-Yanliz email ile katilim i kaldirmak icin biraz erken goruyorum neden diyecek olursaniz bu partiye katilamiyacak ama iyi eserler yapabilecek sahislarin release lerinin katilmasini engeller gibi bu anca bu partilerin cok rabet gordugu ve ilgi cektigi yani soyle bi 1000 kisinin katildigi yarismada normal gibi ama gecenki yarismaya email ile katilan biri olarak beni uzdu :) gerci su an bir grubum var ama baskalari icin diyorum.. neyse..

bunun disinda fena degil site guzel ama tanıtım su an az gibi geldi yani bu daha cok yerede haber verilebilinir..

vigo:
açıklama : email ile katılma;

şöyle bir durum var, yabancılar için bu konu açık. yani almanyadan email ile  entry göndermek mümkün... ama türkiye içinden bu mümkün değil...

çünki ödül kazanılacak... entry'i yollayan kişi, TR sınırları içinde ise, ya kendi gelmeli, yada birine vekalet vermeli... ha, hiç biri ise, yinede bizle temasa geçebilir...

bu esnada istemeden de olsa bi süpriz i daha yarım patlattım...

evet, compo lar ödüllü.... ödüller yakında siteden açıklanacak...

bu bakımdan parti sitesini yakın takip edin...

Ragnor:
Merak ettim ödül olayı nedir? Sonra mı belirlenecek?

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by Ragnor@Jan 29 2006, 11:04 PM
Merak ettim ödül olayı nedir? Sonra mı belirlenecek?
[post=4841]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Ulan ne sabırsız adamlarsınız ha :) Vigo'nun mesajını bir daha oku istersen :D

PE&OAS:
emaille katılımın olmaması bence iyi, ulan o kadar kasmışsın, iki elin kanda değilse geleceksin bence...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git