the scene > nightshift

NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

<< < (16/24) > >>

Anduril:
Arkadaşlar bu arada nightlord'a da söyledim, haberi bulunmakta size de söyleyeyim. Büyük ihtimal 3-5 Martta BıLMÖK -BıLgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi- yapılacak Erciyes Üniversitesi'nde yani benim okuduğum üniversitede. Bu sene 30 üniversite katılacak falan diyorlar. Bu sizin partinizi epey etkiler en basitinden gelme ihtimalim %99 lardayken baya bi düştü. Ev sahibi olmasak sorun değil de ev sahibi olunca sorular çıkabilir benim açımdan.
Ben nightlord'u organizasyonu düzenleyenlerle iletişime geçirmeye çalışıyorum. En güzel şekilde kapanır inşallah olay.
Kolay gelsin.

vigo:
hadi ya...

bu arada 5 mart 2006'da sabah 03:00'de OSCAR töreni var...
los angeles'a gidecek olan varmı?

Anduril:
Son yazdığınıza bir anlam veremedim.
Ben yaptığınız organizasyonun Türkiye'nin katılım olarak en fazla bilgisayar mühendisinin katılacağı organizasyon ile aynı tarihe geldiğini söyledim sadece. Ben demo yapan arkadaşlarla tanışmak isterdim fakat büyük ihtimal gelemeyeceğim diye dert yandım. Ayrıca benim gibilerin de olabileceğini belirttim. Bunlara sizin verdiğiniz tip bir cevap verilmesini pek mantıklı bulmadım.
Kolay gelsin.

nightlord:
@anduril:

umarım bir şekilde çakışmayı engelleme şansımız olur.

vigonun cevabı sana negatif bir gonderme mahiyetinde degil. nitekim umarım partiye gelip vigo ile tanışma şansını bulduğun zaman, onun bir negatif gönderme yapacağı zaman hiç sakınmayıp açık seçik yapan bir insan olduğunu da göreceksin :) bu postu gerçekten şaka olsun diye attığına eminim.

skate:
Vigo'yu çok iyi tanıyan biri olarak ne derse desin art niyeti olmadığını, ancak eğer kötü bir niyeti varsa da bu forumdaki herkesden daha net bir şekilde ifade ettiğini söyleyebilirim :) Kendisi aramızdaki en eski scenerlardandır. Kısacası Nightlord'a katılıyorum, şaka yapmış :) Bu arada BıLMÖK partiyi etkilese etkilese 4'de 1 oranında etkiler. Çünkü Türkiye'deki scenerların yaklaşık 4'de 1'i programcı. Scene yalnızca programcılardan ibaret değil. Ayrıca elbette ki BıLMÖK katılımcıları hedef kitlesinde ancak sonuçta insanların seçim şansı var. Ben hayatımı bilgisayar programcılığıyla kazanan birisi olarak Nightshift'i daha iyi bir yatırım olarak görüyorum, katılımcı potansiyelini göz önüne alırsak.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git