the scene > nightshift

NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

<< < (17/24) > >>

PE&OAS:
ya bir mucize oldu herhalde, baktım ki; wisdom'da kaydını yaptırmış, geliyor.

mrr:

--- Alıntı ---Originally posted by Anduril@Feb 1 2006, 06:14 PM
Son yazdığınıza bir anlam veremedim.
Ben yaptığınız organizasyonun Türkiye'nin katılım olarak en fazla bilgisayar mühendisinin katılacağı organizasyon ile aynı tarihe geldiğini söyledim sadece. Ben demo yapan arkadaşlarla tanışmak isterdim fakat büyük ihtimal gelemeyeceğim diye dert yandım. Ayrıca benim gibilerin de olabileceğini belirttim. Bunlara sizin verdiğiniz tip bir cevap verilmesini pek mantıklı bulmadım.
Kolay gelsin.
[post=4949]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Aslında ben de vigo'nun bu mesaja negatif bir karşılık vermediğini belirtmek isterim. Sizin mesajınızı okudugu sırada (tarihlerin çakıştığını belirten mesajınız) yanındaydım ve gerçekten bir an kara kara düşündüğünü gördüm. Hatta cidden böyle bir çakışmanın kötü olduğu hakkında bana birşeyler anlattı.

Aslında gün boyu da ciddi şekilde "abi oskar da var, tam da bizim compoların açıklandığı zamana geliyor" deyip durdu. Her ne kadar esprili bir şekilde cevap vermiş olsa da yazınıza, negatif anlamda değil de "bu çakışma harbiden kötü oldu" şeklinde sanırım.

:)

vigo:
heheehe
@anduril : hocam ciddiye alma hemen herşeyi... biz biraz bahtsız bedevi gibiyiz... o dar baktık ettik, hem oscarlara hemde konferansa denk gelmiş parti :)

bu arada atasözü konseptine yeni bişi ekliyom

VıGO SÖZÜ...

ilki geliyor :

"bahsız organizerın partisi, diğer aktivilelerle çakışır..."

tURbO:
:D hehehehehe... ne diiiim... haklisin...

Anduril:
Özür dilerim, yanlış anlamışım.
Bu arada ben de sizin partinizi tercih ediyorum fakat ev sahibi olduğumuz için sizin partinize gelirsem hocam bana kızacaktır. Kısacası benim açımdan çok gıcık bir durum. Bu konuda biraz ciddiyim ve üzgünüm o yüzden espri yaptığınızı anlayamadım, tekrardan özür dilerim.
Neyse yukarıdaki yazım da çok ciddi oldu :) Bu arada ben LA e gitmeyi planlıyorum ne de olsa hemen şura :)
Kolay gelsin.

Not: "nightlord" hocam sizinle temasa geçti mi? Kendisini görememekteyim o yüzden size sorayım dedim ayrıca size attığım e-postaya da cevap gelmeyince burayı tercih ettim :) Cevabınızı bekliyorum, istediğiniz yere cevabı yollayabilirsiniz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git