the scene > nightshift
NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!
nightlord:
Hayır, henuz benimle temasa geçmedi.
Anduril:
Ya hocama gittim dedim Salı günü, e-postayı da attığımı biliyor neden böyle yapıyor anlamadım? Neyse belki çok işi vardır, ben size yardımcı olacağım. Aksaklıklar için kusuruma bakmayın. Kolay gelsin.
Ragnor:
Tipik hoca işte yaw. Kasma bu kadar. Ve tercih yapma durumunda kalırsan tavsitem Nightshift'tir. En kötü ihtimalle çok sağlam bilgisayarcılarla tanışırsın. Diğer tercih ise körler sağırlar birbirini ağırlar temalı "-ee mühendis olduk ne yapalım? -bilgisayardan anlamıyoruz o zaman toplanalım organizasyon yapalımda millet bişey yapıyor sansın." fikrinden çıkmış birşey. Yanılıyor olmayı umarım ama ne yazık ki öyle.
Kısaca bir örnekle de ispatlayayım, Nightshift'e gelen insanlar bilgisayarlarla kod yazacak, grafik, müzik yapacak. Aktif olarak üretecekler. Diğerine gidenlerin ise konuşmak dışında birşey yapacağını sanmıyorum. Ve iddia ediyorum Nightshift'teki geyikler hem daha zevkli hem de öğretici olacaktır :).
Anduril:
Haklısın ve de dediğim gibi ben de Nightshift'e gelmeyi istiyorum fakat ev sahibi olduğumuz için bir yere gidemem. Tamam diyelim gittim hocam da bunu duydu mu daha 4 yıl boyunca belimi doğrultamam :) Zaten hocalar beni pek sevmiyor anladığım kadarıyla bir de başımı derde sokmak istemiyorum. Malum ülke: Türkiye, eğitimi sürdüğü kuruluşun sıfatı: üniversite. O yüzden kör ve sağır taklidi yapacağız :)
Ragnor:
2 yıllık üniversite hayatım boyunca gerektiğinde hocalara laf sokup, bize derste yaptığı saçma dayatmalara anında karşı koymuş biri olarak 4 senelikte olsa hiç fark etmeyeceğini düşünüyorum. Ama bu benim ve açıkcası herkesin aynı şekilde davranmasını beklemek doğru değil tabiki. Ama benden bir tavsiye, eğer karşındaki hocan bilgisizse ezmek kolaydır, kendine güveneceksin, konunda bilgi sahibi olacaksın ve korkmadan gerektiğinde hocanın karşısına dikileceksin. Bu kadar, ama işe yarayacağını garanti edemem :).
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git