the scene > nightshift
NIGHTSHIFT 06 - NIGHTSHOP açıldı
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jan 25 2006, 09:06 PM
eğer destek için bişi alcaksan
tavsiyem sadece sceen alma,
sceen orjinal fiyatından satılıyor yani 0 karla...
ya sen c64 cü diilmsin? alsana mmc64 yada retro reply?
[post=4691]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Ya da ben Retro Replay aliim, bendeki eski modeli Bakkada'ya kakaliim. Tabii bu mesajı yazdıktan sonra yapamaya da bilirim :)
Bakkada, biliyorum Spritus itiraf etti seni PC scene'ine çekmek için yaptığı şeytani teklifleri. Sen kulak asma ona. Demodojo diye bir grup var Türkiye'de, hatta hatta 64'de yakın zamanda release edilmiş bir stuffı da var. PC senin neyine. Al partiden bir Retro Replay, paran yeterse de bir MMC64, ondan sonra gör 64'de neler yapılıyor uygun hardwarelar ile. Bir de Nightlord ile benim çapraz geliştirme sunumumuza katıldınmı kim tutar seni.
@Spritus: Olm, yedirmeyiz sana 64 severleri bir lokmada öyle :)
scg:
Hımm bişeyi merak ettim de , dergi - DVD ve donanım dışında bu shop ta başka şeyler olacak mı??? Mesela nightshift t-shirt leri olsa fena olmazdı.
vigo:
biraz da süpriz olsun partide...
herşeyi ifşa ettirtmeyin yahuuuuuu :)
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jan 26 2006, 12:56 AM
biraz da süpriz olsun partide...
herşeyi ifşa ettirtmeyin yahuuuuuu :)
[post=4699]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
onu anladık da partide bize sürpriz olacak şeyler ne onu soruyoruz işte. ehehueuhe. ben sakin ama heyecanlı bir şekilde bekleme moduma geçtim, bir taraftan partiye product üreterekten.
Nightshop için bütçemi ayırdım bile bir kenara.
Bakkada:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Jan 25 2006, 09:06 PM
eğer destek için bişi alcaksan
tavsiyem sadece sceen alma,
sceen orjinal fiyatından satılıyor yani 0 karla...
ya sen c64 cü diilmsin? alsana mmc64 yada retro reply?
[post=4691]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Abi C64'cuyuz ama donanim kismini vakit,nakit ve ozellikle yer darligindan dolayi tamamen biraktim.Direkt emulasyon asiliyorum.O yuzden alicagim MMC64 yada Skate'in bana ittirecegi :) RetroReplay isime yaramaz.Ha ben ayiriim bi butce eger supris bisiler olursa orda gene destek adina bi alisveris yapmaya calisirim.Bu arada benim destekden kastim go.64'e mali biseyler katmaktan cok Nighshift'ten bos donmemeleriydi.Bakalim ben butceyi ayiriim de ona gore yapicas biseler....
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git