the scene > demoscene
PLAZMA version ManyetiQ
chenmy1:
Selam,
Plazma topicine yazdigim gibi yeni bir okuyucu kodladim ama plazma #1 de convert ediyorum su an...
bu versionda kendimi astim 1 gunde kodladim herseyi ;) Her neyse su an bitti ama plazma #1 deki dosyalari kendi formatima cevirmekle ugrasiyorum..
Bu Versionun vaadedikleri sunlar:
+Kodlama olmadan yeni dergiler cikarabilme :D Tamamen TXT yani script yaptim..
= Dosya sistemi gene ayni kaldi.
=Okunabilirlik eskisinden pek farkli degil ama ekran biraz daha buyudu 81 degilde 100 tane sutun aliyo
- Belirli sayida girdi yapilabiliyor ama 25 MB ayirdim :D sanirim yeter ehe..
Bu versionu ise su convert islemi biter bitmez upload edicem fakat hangi dosya hangisinin bulmak biraz zor oluyor :S
ama bundan sonra eger bu kullanilacaksa daha rahat olucak :D cunku isimleri felan elle girebiliyorsunuz..
Neyse benim bu kadar kisa surede bitirebilcem hic aklima gelmemisti biraz heyecanlandim hemen sevincimi paylasim dedim biraz beklerseniz veya bugun bitirebilirsem hemen upload edicem ...
skate:
Bekliyoruz, dergiyi bir de senin readerınla okuyalım bakalım :) Nightshift'e "Plazma reader compo" falan konsa da eğlensek biraz :D
MGzzY:
"Readerı yapan ekipten bir kişi dergiyi maksimum 5 dakika içinde sunup tamamen okuyacak"
chenmy1:
N Evet N ayir N olamaz 1 gun uykusuz kaldim ve 2 gunde kodladigim Plazma version Manyetiq surumunu bitirdim ...
+Dedigim gibi bu meletin farki yeni cikacak dergilerin kodlanmasina gerek duyulmadan icerigin TXT ler üzerinden degistirilerek kulanilmasina izin vermesi...
+Dosya icine bir TAG koydum boylece otomatik olarak resim kismini genisletiyo...Resimleri tanitmak gerekiyo o ayri konu neyse...
+Muzikleride istenirse 1 den fazla konulabilir v.s. fmod kullandim..(ama kod olarak bu versiyona ekledim begenirseniz eklerim).
+Klavye ile kontrol eklendi v.s
fazla sozu uzatmadan buyrun birde burdan yakin bakalim...
PLAZMA version MANYETIQ:
http://manyetiq.tr-demoscene.info/files/plztest.zip
Neyse ben orjinal plazmayi yapanlarla alakam yok yani bu sadece kendi urunum ..Ama icerik sizler ve onlarin yapmasi sonucu olustu ..
isteyen bunu kullansin isteyen orjinalini ...
Sadece kafama takilan bi konuydu yani programlamaya gerek kalmadan aylik dergi cikarma sanirim biraz basardim..
neyse ben yatayim artik gebericem uykusuzluktan...
skate:
Eline sağlık güzel olmuş da...... Daa sı şu ki öncelikle resimlerin bazıları scale edilmiş ve hatta aspekti bozulmuş. Ayrıca hepsi mirrored duruyor. İlk başta bunu kamerayı set ettiğin pozisyonun ters olmasına falan verdim bir şekilde (2d işler için 3d kullanma olayı ehehe) ama daha sonra bir baktım resimlerin orjinal dosyaları böyle. İçimden bir ses ilk başta resimleri ters bastın bir şekilde ve resimlerin düzgün görünmesi için orjinal dosyaları bozdun, daha sonra olayı fixledin ve bu sefer böyle kaldılar diyor. Doğru mudur? :)
Madem bu kadar uğraşmışsın bari grafik arayüzünü ve kapağı da bitir de tam olsun :) Kapak için orjinal Plazma grafiğini kullanman daha iyi olur kanaatindeyim :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git