the scene > demoscene
PLAZMA version ManyetiQ
PE&OAS:
--- Alıntı ---Originally posted by Bakkada@Jan 26 2006, 12:53 PM
Arkadaslarimiz eminim iyi niyetle Plazma adina birseyler yapmaya calisiyorlar ama derginin reader'ini kodlayan kisi/gruplar belli arkadaslar.Is bolumu yapildi fazla kurcalamadan zamani ve emegimizi plazmaya yazi yazmak adina harcasak daha iyi olur kanaatindeyim.He bi toplanti yapilir,readeri yapicak arkadas vazgecer o zaman yeni bi coder arayisina girilir ok,ama bole olmuyo bence.
[post=4718]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
+1
zaten herkesin kendi istediği gibi okuyabileceği reader yazması serbest. ama genel readeri hala anes kodluyor, daha o görülmeden bunun genel reader seçilmesini şahsen istemezdim.
chenmy1:
--- Alıntı ---Originally posted by skate@Jan 26 2006, 09:14 AM
Eline sağlık güzel olmuş da...... Daa sı şu ki öncelikle resimlerin bazıları scale edilmiş ve hatta aspekti bozulmuş. Ayrıca hepsi mirrored duruyor. İlk başta bunu kamerayı set ettiğin pozisyonun ters olmasına falan verdim bir şekilde (2d işler için 3d kullanma olayı ehehe) ama daha sonra bir baktım resimlerin orjinal dosyaları böyle. İçimden bir ses ilk başta resimleri ters bastın bir şekilde ve resimlerin düzgün görünmesi için orjinal dosyaları bozdun, daha sonra olayı fixledin ve bu sefer böyle kaldılar diyor. Doğru mudur? :)
Madem bu kadar uğraşmışsın bari grafik arayüzünü ve kapağı da bitir de tam olsun :) Kapak için orjinal Plazma grafiğini kullanman daha iyi olur kanaatindeyim :)
[post=4707]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
REsimler bir listede tutuluyor resimler klasorunde
--- Kod: ---RESIMSAYISI 26
0 256 256 -> ID'si X Y ->Yeni istediginiz gibi scale edebilirsinizboyutu 10 100 de yapabilirsiniz.
1 256 128
2 256 256
......
--- Kod sonu ---
REsimler orjinalinde ters idi bu yuzden editliycek programim olmadigi icin ACCDSEE ile rotate ettim ama oyle yapinca duzelmediler...
Ama gordugun gibi duz bi sekilde koyarsanız dogru okuyuor.....
Herneyse ben bunu dedigim gibi deneme amacli yaptim amacim kodlamadan dergiye yeni sayi cikarilabilir bi kod yazabilirmiyim di sanirim basaradim..
Decipher:
--- Alıntı ---Herneyse ben bunu dedigim gibi deneme amacli yaptim amacim kodlamadan dergiye yeni sayi cikarilabilir bi kod yazabilirmiyim di sanirim basaradim..
--- Alıntı sonu ---
iyi de senin bu dediğinin çok daha *basit* ve kullanışlı halini zaten anes yaptı yani tekerleği yeniden keşfedeceğine kauçuğa bir yiv de sen atıverseydin keşke...
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by Dec1pher@Jan 26 2006, 05:35 PM
--- Alıntı ---Herneyse ben bunu dedigim gibi deneme amacli yaptim amacim kodlamadan dergiye yeni sayi cikarilabilir bi kod yazabilirmiyim di sanirim basaradim..
--- Alıntı sonu ---
iyi de senin bu dediğinin çok daha *basit* ve kullanışlı halini zaten anes yaptı yani tekerleği yeniden keşfedeceğine kauçuğa bir yiv de sen atıverseydin keşke...
[post=4730]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Anladığım kadarıyla chenmy1 kendini denediğinden bahsediyor. Uzatılacak bir taraf yok olayda. Bu arada Anes'in yaptığı şeyi de henüz görmediği için bağımsız bir şekilde geliştirmiş bu arayüzü. Bu da özgün bir reader daha olması anlamına geliyor ki kullanılmayacaksa da chenmy1 bunu baştan bildiği için sorun yok bence.
chenmy1:
--- Alıntı ---Originally posted by Dec1pher@Jan 26 2006, 05:35 PM
--- Alıntı sonu ---
[post=4730]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Tekerlegi tekrar kesfetmem icin tekerlegin ortaya cikamasi gerekirdi ki benim ondan haberim yok ! ....
2. Olarak neden boyle hariket ediyorsunuz anlamis degilim erik kendi okuyucusunu yapinca kimse bu kadar asiri tepki vermemisti buda benim kendim icin yaptigim bir okuyucu ..
Boyle Tekerlegi yok tekrar kesfettin , yok tekere comak soktun diyerek ne yapmaya calistiginizi anlamis degilim ki ...
Beni bu ortamdan sogutmaktan baska bisi yapmiyonuz....
Ben bunun kulanmiyacagini zaten biliyorum ki spritus ilede gorustum ki erik te kendin icin yapip yayinlarsan hic bir zarari olmaz kimse karismaz dedi simdi bakiyorum ki bayagi bir karisiyorsunuz......
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git