the scene > demoscene
PLAZMA version ManyetiQ
Ragnor:
Orijinal plazmada da o resimler tersti diye hatırlıyorum ben. Bu arada beyler bu reader'ın plazma reader'ı olmasından çıkıp genel bir reader'a dönüşmesini istiyorum. O yüzden sizce neler olmalı? Söyleyecekleriniz önemli. Sonuçta kaç yıldır kaç tane diskmag okumuşsunuzdur :). Vedat gayet güzel iş çıkardı bence ve tavsiyelerinizle çok daha iyisini ortaya çıkaracaktır.
eirik:
orjinal surumde resimler ba$a$agIydI
skate:
Bu arada konu dışı olacak ancak ne kadar satanic bir topic bu yaw. Baksanıza Topic ID 666 :)
Decipher:
grafiksel olarak hoş olmuş öte yandan orijinaliyle karşılaştırıldığında spritus'un eksikliği ortaya çıkıyor. Orijinalinin yerini dolduramayacak bir yapım (orijinalinde resimler ters değildi dosyalarda tersti.) ama spritus'un da söylediği gibi kendin için geliştirebileceğin bir şey ama ne gerek var ki? zaten bir şeyler rayına henüz girmiş durumda bir daha rayından çıkartmamanı öneririm öte yandan bazı minor buglar çarptı gözüme
telafi edilebilir şeyler ha bir de kapak nerde? ben tevratı değil plazmanın kapağını görmek isterdim. :). Neyse script olayını pek tutmadım. o bize stuff management adına bir script sistemi veriyor ama ya yazıların karakter karakter editlenebilmesi? BBCode esasları hede hödö.
Bakkada:
Arkadaslarimiz eminim iyi niyetle Plazma adina birseyler yapmaya calisiyorlar ama derginin reader'ini kodlayan kisi/gruplar belli arkadaslar.Is bolumu yapildi fazla kurcalamadan zamani ve emegimizi plazmaya yazi yazmak adina harcasak daha iyi olur kanaatindeyim.He bi toplanti yapilir,readeri yapicak arkadas vazgecer o zaman yeni bi coder arayisina girilir ok,ama bole olmuyo bence.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git