evet, skate e katılıyorum.
yorumlar yapılır, iyi-kötü... bende dikkat ettim, hemen "soğudum" "küstüm" durumu oluyor...
sakin ol, burası hep beraber fikir paylaştıığımız internal bir ortam...
yorumlar sadece kalite yükseltmek ve iyi bişi yapmak adına...
ben de plazma'nın ilk sayısını hiç beğenmedim.... okumadım bile...
hatta senin versiyonda kötü....
şimdi kırılma gücenme yok...
bunları neden diyorum?
1990 lı yıllarda çıkardığımız "cemetery news" ü ( amiga+pc ) geçememiş bi product 2006 yılında... keza bizzat kendi kodladıım "connections" da dahil olmak üzere, gördüğüm hiç bir eski disk mag'e yaklaşamamış bile... hatta son magimiz 64times...
ha, benim bazı şeylere tahammülüm yok...
ama;
madprogrammer yeni bi kardeşimiz. yetenekli olduuna inanıyorum. o da bu olaydan ders çıkaracaktır, iyi şeyler yapacaktır....
keza sen, sende yetenekli bir arkadaşımızsın... sende belirttin "bu bir deneme" .... ama, scenesel bakınca, başka birinin işini, daha iyi yapabilirim diye yapmaya çalışmışsın ( ki daha kötü olmuş : ) )
ama hiç problem diil...
maksat tr-scene olarak en azından bişilerle uğraşıyoruz...
bu arada, eminim, anes'in olaya girmesi ile, hayallerimdeki disk mag'i görücez yakında...
birbirimize destek olup, eleştrilere devam edelim. çünki bizim birbirimize bişi söylemesi, bence olumsuz diildir. yani beni bir scener eleştirsin ok, ama başka alakasız biri bişi dese daha çok üzer...
keza, fazlamesai de plazma yı post etmeniz de beni biraz germişti. çünki o stuff, o haliyle "releasable" diildi...
neyse....
bunları unutun, NIGHTSHIFT'e konsantr olun... halen inanmamakla birlikte, H20/DEVIANCE^PARADOX^TRSI^KALISTO 'da yakın arkadaşımdır ve "gelicem" diyor... gfx ve ansi/ascii 'dir... eğer gelirse çok eski efsanevi bi scener da partimizde olacak... hatta belki "soru-cevap" şeklinde "demoscene" paneli yapabiliriz...