the scene > demoscene

Alternatif Okuyucu v0.04

<< < (2/2)

chenmy1:

--- Alıntı ---Originally posted by skate+Jan 31 2006, 11:36 AM-->QUOTE(skate @ Jan 31 2006, 11:36 AM)

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by chenmy1@Jan 31 2006, 01:28 PM
ürün anlaminda amacim var.Soyleki:

+Hali hazirda bir programimin olmasini istiyorum ve bunu kullanmak isteyen olursa web sitemizdende temin edebilecegi icin yayinliyorum..

+Bunu gelistirmeye kalkma nedenim aslinda su adres http://www.hugi.scene.org/main.php?page=hugi19 su tarz diskmag. lar yuzunden yani bunlar gibi birsey yapmak istiyorum ki gelistire gelistire yapicam umarim..

+Gelistirdigimde bunu bizim grup kullanicak tabiki belki o zaman data lari private ederim..
[post=4916]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
"Ürün anlamında amaçsız" = "Hali hazirda bir programimin olmasini istiyorum ve bunu kullanmak isteyen olursa web sitemizdende temin edebilecegi icin yayinliyorum"

"Gelistirdigimde bunu bizim grup kullanicak tabiki belki o zaman data lari private ederim"

Dilimde tüy bitti be kardeşim :) Scene, birşeyi yap, bitir ve yayınla dünyasıdır. "Dataları private etme" diye birşey yoktur çünkü datalar her zaman private olmalıdır. Belki zamanla "dataları public etme" işine girişebilirsin, o sana kalmış. Mantığın biraz daha "open source" mantığına kayıyor gibi. Ben sizin Manyetiq olarak yayınladığınız bir ürünü görüp "vay be!" demek istiyorum çünkü bunu dedirtecek potansiyeliniz var. Mesela 7D5'de "Living" demosunun başarılı olmasının en büyük sebeplerinden biri saman altından su yürütmemiz ve hatta 1 sene önce kurduğumuz Glance grubunun adının birçok kişi tarafından ilk kez duyulmasıydı.

Sana Bronx'un sloganını hatırlatırım.

"Louder Than A Bomb!"

Yaptığınız ürünlerle scene'e bomba gibi düşmeniz lazım, bizimle work stageleri paylaşmanız değil.

chenmy1:
iyide bu bir demo degil ki?

O zaman soyle yapalim ben buruya yazmiyim anliyorum bu seni rahatsiz ediyor kendi sitemizden yayinlariz o zaman...

Ben vay be diye sadece DEMO larima dedirtmek istiyorum..(bak simdi burdan gene alinti yapcak yok oyle bisi herseyde dedirtcen diycek :) )

yani anliycan buna o kadarda takmiyom sanirim yanlis yaptigim konu burda yayinlamakti ... Daha oncede tamam bir daha burda yayinlamiycam diyincede "küstün" oluyoz...

Neyse bu tarz seyler umrumda degil yani ben bu programa "VAY BE " dedirtmek istemiyorum .. Sen "vay be" demek istiyorsan o zaman bizi takip etme :) neyse kusura bakmayin bir daha boyle seyleri buruya post etmem ( küsmedim sadece rahatsizliklarinizi gidercem )

simdi anlastik mi skate? ( biliyom gelecek cevabi ama dedigim gibi ben partide release edilmis DEMO ve OYUN dan baska programima "VAY BE " dedirtmek istemiyorum benim dusuncem bu)

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by chenmy1@Jan 31 2006, 02:32 PM
iyide bu bir demo degil ki?

O zaman soyle yapalim ben buruya yazmiyim anliyorum bu seni rahatsiz ediyor kendi sitemizden yayinlariz o zaman...

Ben vay be diye sadece DEMO larima dedirtmek istiyorum..(bak simdi burdan gene alinti yapcak yok oyle bisi herseyde dedirtcen diycek :) )

yani anliycan buna o kadarda takmiyom sanirim yanlis yaptigim konu burda yayinlamakti ... Daha oncede tamam bir daha burda yayinlamiycam diyincede "küstün" oluyoz...

Neyse bu tarz seyler umrumda degil yani ben bu programa "VAY BE " dedirtmek istemiyorum .. Sen "vay be" demek istiyorsan o zaman bizi takip etme :) neyse kusura bakmayin bir daha boyle seyleri buruya post etmem ( küsmedim sadece rahatsizliklarinizi gidercem )

simdi anlastik mi skate? ( biliyom gelecek cevabi ama dedigim gibi ben partide release edilmis DEMO ve OYUN dan baska programima "VAY BE " dedirtmek istemiyorum benim dusuncem bu)
[post=4919]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Dur seni şaşırtiim. Anlaştık :) Sen benim yazdıklarımı birkaç defa oku yine de. Belki birkaç okuma sonunda farklı anlamlar çıkarırsın kim bilir...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git