Evet gayet zor ve aci bi olayi biraz miazh ile birlestirmek icin boyle bir baslik attim.Demodojo scene hayatina baslamadan kapandi(aslinda dagildi denir genelde ama bizim henuz dagilmayi sagliycak bi grubumuz yok uye seyisi bakimindan
).
Aslinda cok sacma olucak yada kimsenin merak ettigini sanmiyorum ama genede en azindan burda forumu paylastigim insanlara bir aciklama yapma zorunlulugum oldugunu hissediyorum.Her insanin herseyi yapmasi mumkun degildir.Ornegin aramizda yemek pisiremiyenler vardir,yada araba kullanamayanlar,yada guzel kompozisyon yazamayanlar.Ben de "kod yazamayanlar" grubunda olduguma karar verdim.Benim kafam programlama olayina basmiyor.Bu karar 3-4 gunluk bi asamadan sonra ortaya cikmadi.O yuzden dur hemen celallenme gibi bisey soz konusu degil.Demodojo kesinlikle kapanmistir.Acilmiycaktir.He arkadaslardan ismi cok hosuna giden varsa kullanabilir.
Simdi de ozur ve tesekkur bolumu:
Once Tesekkurler
Skate:Her turlu destegi verdigi,beni evinde misafir edip biseyler ogremeye calistigi,ilk(ve son) C64intromu kodladigi ve bana kaynakkodlari verdigi ve sayamadigim daha bircok iyiligi icin.
Spiritus:Hicbir karsilik beklemeden logomuzu cizmeyi kabul ettigi,ne zaman daralsam MSN'den yaptigim tacizlere katlandigi,son cirpinisimda bana el uzattigi(burayi o anlar) icin.
Eirik:Fahri de olsa DemoDojo C64 Section'u uyesi olmayi kabul ettigi icin
Hydrogen:Devamli gaz verdigi icin
Vigo:Hep destekledigi icin,DemoDojo'nun ilk PC introsunu(her ne akdar release etnesek de
) kodladigi icin.
Spaztica:Demodojo'ya destek verdigi,forumda yer actigi,ve webspace istemimi hic ikiletmeden saniyesinde karsiladigi icin.
NightLord:Harika C64 ASM dokumanlari icin,bitmek bilmeyen mail yagmuruma dayanabildigi icin.
COK TESEKKUR EDERIM
Simdi de ozurler
Butun forum ve Turkish scene ahalisinden,insanlarin zamanini caldigim,belki onlari bos yere umitlendirdigim icin
Tesekkur kisminda ismini unuttugum arkadaslarimdan unutkanligim icin
OZUR DILERIM
Bakkada buralarda takilmaya devam eder herhalde ama read only olur herhalde.Zira uretmeden scener mi olunur.
Evet hikaye kisaca budur.Simdi ricam bu topicin aninda kitlenmesi,webspace'ın iptal edilip gercekten kullanabilecek
gercekten hakeden arkadaslara verilmesidir.Topigin kitlenmesi lazim zira cok ypruma acik bisey oldugunu dusunmuyorum
DemoDojo bitmistir...