the scene > demoscene
Plazma #2
skate:
Arkadaşlar, ben partiye seminer içeriği ve code yetiştirmekle uğraşmaktan Plazma'yı unutmuşum tamamen. Ayın 20'si son teslim tarihi ve ay başına çıkıyor di mi? Yoksa parti özel sayısı olarak Nightshift'den sonra mı yayınlanacak? Amacım ortaya yeni fikir atmak değil en son kararı öğrenmek. Kendimi ona göre ayarlayacağım.
Ragnor:
Bana sorarsanız Nightshift özel sayısı olsun.
Hayır yazıları yetiştirecek vaktim olmadığından değil :). 1-2 aydır tr-scene'in en önemli olayı Nightshift. Ve açıkcası hak ediyorda. En iyisi onun için özel bir sayı çıkması yoksa Nightshift gireceği sayı için eski haber olacak.
skate:
Benim için Nightshift'den önce ya da sonra çıkması farketmiyor. Ben sadece kesin deadlineımı bilmek istiyorum. 20'sine kadar daha çok vakit var gibi gözükse de boş vakitlerimi Nightshift'e harcadığım için o kadar da vakit varmış gibi hissetmiyorum ben. Onun için kesin deadline'ı öğrenmek istedim.
spritus:
aslında ben nightshift'ten sonra çıkması taraftarıyım. parti sonrasındaki heyecanla daha zengin ve renkli olur düşüncesindeyim. buna göre deadline'ı mesela partiden 1 hafta sonrası oalarak belirleyebiliriz.
yazılarınızı göndermek için de vahiy beklemeyin :)
eirik:
vahiy beklemiyoruz da , en azIndan "olabilirler" olmasIn abi.
son teslim tarihi $u gundur densin ve bitsin olay. forumda duyurulursa haberimiz olursa yeterli
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git