the scene > demoscene
Plazma #2
vigo:
stranger,
tüm o uyuyan dinazor inaktif scener ları kapıp nightshift e geliyosunuz. bizim götümüz sikiliyor parti yapcaz diye, siz kıçınızı kaldırıp gelmiyorsunuz. keza, 99 daki partinizin videosunu acilen görmemiz lazım... benim haberim bile olmamıştı ve çok üzülmüştüm böyle mütiş bişiyi kaçırdım diye...
nightshifte gelmeyen tüm izmir scene'ni ni TOP ilan edicem haberiniz olsun
stranger:
vigo selam hocam. ben birkac ki$iyi arayacagIm. Yanda$ bulursam gelirim. Sizi imrenerek izliyorum. DemolarI TV'de de yayInLattInIz ya... Gercekten takdire sayan bir oLaydIr bu. AsLInda ben yanLI$ yerde ya$adIM bugune kadar ya neyse.. $imdi istanbuLda oLmak vardI anasInI satayIm diyeLim... :) VaLLa herkesi yeniden gormek isterim. BakaLIm belki Turbo ilk partideki gibi super bir AnaLoG Logosu pixeller de ben buradaki tembel coderlarI Turbo stuff'u var elimde diye gazlar intro yaptIrIrIm :)
vigo:
hocam şaka bi yana, harbiden diyorum... parti olayları zor organize edilen bişi... maddi manevi çaba gerekiyor, iki eliniz kanda olsa bile gelin. hatta clique grubu ile manevi sorunlarım olsa bile, keşke tüm kadro gelseler diyorum... bir elin parmakları kadarız... herkes gelsin...
eirik:
clique deyince akLIma geldi, detay tr'ye donmu$.
spritus:
scene'mizin biricik diskmagazini plazma'nın 2. sayısı 1 nisanda release edilecektir. bu sefer şikayetleri en aza indirmek için decipher outfiti acayip revize etti (etmeye de devam ediyor). herkes hemen klavye başına. yazıların son teslim günü 20 marttır. bu sayıda bana co-editor olarak hydrogen/glance yardım edecek. yazıları veya adresine postalayabilirsiniz.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git