the scene > demoscene
Plazma #2
spaztica:
3-4 yazı da benden işler, ilkini gönderdim bile. kalanı da cuma'ya kadar elinizde...
skate:
Arkadaşlar, Plazma için bir e-mail adresi açsak ve onu outfit'in görünür bir yerine koysak diyorum. Ben her chapterımın altına kişisel e-mail adresimi ekliyorum ancak yine de okuyucuların dergiye ulaşabilecekleri global bir adres olmalı bence. Hem dergiyle ilgili hem de köşe yazılarıyla ilgili sorular sorabilirler ki bence sormaları da lazım. Anlamadıkları ya da anlatılmasını istedikleri şeyleri de yazabilmeleri hoş olur. Bence bu iş için bu forum yeterli değil, sabit bir e-mail adresi şart. Ancak bu e-mail adreslerinin de Spritus ya da diğer editör arkadaşlar tarafından düzenli takip edilmesi ve mesajların ilgili kişilere ulaştırılması lazım. Diğer bir seçenek ise her plazma yazarına aynı domain'e ait maillar verilmesi. Domain işini ben hallederim isterseniz. Hosting'i de (en azından e-maillar için) halledebilecek biri varsa iyi olur.
@Spaztica: hede@plazma.tr-demoscene.info olabiliyor mu bu arada? Yani subdomainiyle birlikte e-mail adresi kullanabiliyor muyuz senin domain üzerinden?
spaztica:
olabiliyor; hatta şu bu mailleri açalım diye listeleyin, hemen açayım...
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by spaztica@Mar 14 2006, 04:00 PM
olabiliyor; hatta şu bu mailleri açalım diye listeleyin, hemen açayım...
[post=6016]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Oh oh harika. Bu durumda son sözü dergiyi yapan ekibe bırakıyorum.
Hydrogen:
Selam beyler. Bu sayida Plazma'nin yardimci editorluk gorevini yapmaya calisacagim(3ncu sayida olacagimin herhangi bir garantisi yok).
Bir kac konu hakkinda Spritus'la hemfikir olduk.
-Dergide yer alacak yazilarin konularini editorler belirleyecek. Dergi herkesin bir seyler yazdigi bir havuz olmanin otesinde bir butunluk tasiyacak. Burada yazarlara dusen en onemli is bizim yonlendirmemizle yazilarini yazmalari.
-Her yazar isleyecegi konuyu ve dusundukleri yaklasimi, mumkunse uzunlugunu, yazmadan once bize mail atacaklar. Eger konu secimi o ayki magazine uymuyorsa, onlari bosa harcanmis bir emekten kurtarak, baska bir konuya yonlendirecegiz.
-Editlemede daha dikkatli, yazilari kabul etmede daha secici davranacagiz. Gucenme yok, yazilarinizi daha dikkatli yazin:)
Daha okunabilir ve heyecan verici bir mag deneyimi olmali Plazma #2. Simdilik bu kadar. Cok yakinda icerik ile ilgili duzenlemeyle bu forumu yine isgal edecegiz:)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git