the scene > nightshift
NIGHTSHOP ve BIT PAZARI
CaiSSoN:
--- Alıntı ---Originally posted by skate@Feb 12 2006, 02:45 AM
Vigo, sana bir Amiga 2000 getiriyorum biliyorsun. Ben mekana girer girmez kap elimden, bit pazarına karışıp bok yoluna gitmesin :D
Bit pazarı için belki 5.25 disket getirebilirim biraz. Ancak ailemin evinde onlar, uğrayıp almam lazım. Kesinleşmeden yazmak istemezdim aslında ancak 13'ü son demişsin, haberin olsun diye yazıyorum. Adet ve fiyatı hiç düşünmedim açıkçası... Bildiririm bir ara.
[post=5220]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
lan olm benim arşivi verme sakın aman diim :))))
skate:
@Caisson: Olm hukuken art niyet olmadan 2 sene boyunca sende kalan mal senin olur. Bazı özel durumlar için ise zaman aşımı 5 seneye kadar çıkar. Sen o disketleri bana 98 yılında vermiştin. Bu durumda 8 sene içinde hukuki haklarını kaybettin. Disketleri geri alma şansını ise verdiğin saniye kaybettin. Ahuahuahuauahhaha
Oyun arşivini bozmam ama diğerlerini bilemiicem :)
CaiSSoN:
--- Alıntı ---Originally posted by skate@Feb 12 2006, 11:22 PM
@Caisson: Olm hukuken art niyet olmadan 2 sene boyunca sende kalan mal senin olur. Bazı özel durumlar için ise zaman aşımı 5 seneye kadar çıkar. Sen o disketleri bana 98 yılında vermiştin. Bu durumda 8 sene içinde hukuki haklarını kaybettin. Disketleri geri alma şansını ise verdiğin saniye kaybettin. Ahuahuahuauahhaha
Oyun arşivini bozmam ama diğerlerini bilemiicem :)
[post=5232]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
yok olm şaka biyana boz istediğini de. demolarda da sende olmayanlar vardır. onları ayıkladığın sürece sorun yok. maksat ben alet edevat alınca onları senden alabileyim. ya da pc'ye atarız. biraz hamallık ama...oyunları biliosun zaten
beşikteş bilgisayarın arşivi komple :)))
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git