the scene > nightshift

NIGHTSHIFT AFış YARDIM

<< < (2/4) > >>

Bakkada:
Izniniz olursa afisin dijital versiyonunu icinde bulundugum butun computer and technology releated gruplara okullara e posta ile dagitabilirim...

Spammer scener :)

vigo:
parti sitesini yolla...
afiş real bişi... real olarak dağıtılmalı dijital diil

eirik:
@skate: asLInda haklisin soyledigim biraz sacma oldu benim demek istedigim bizim okulda hemen hemen cogu adamIn olaya en fazla fazlamesai.com dakiler kadar bir hassasiyetle yakla$abilecegini du$undugumden. ve ben 2 kampuse 10ardan 20 afi$ asarIm her yere ama gelse gelse dogru durust i$in ozunu anlayabilecek kapasitede 2 adam gelir.

belki mat muh den gelebilir asLInda bilmiyorum siz verin afi$leri ben asayIm deneyeyim:)

Bakkada:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Feb 14 2006, 10:04 AM
parti sitesini yolla...
afiş real bişi... real olarak dağıtılmalı dijital diil
[post=5273]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
OK...

skate:
Az önce Vigo'dan bir miktar afiş aldım. ılk iş olarak kendi şirketime ve bizimle aynı handa bulunan T-Design firmasına astım afişleri. Elbette ki konuşarak da reklamını yaptım. şu sıralar eşim ıstanbul Üniversitesi'nden afiş asmak için izin almakla meşgul olsa gerek, yarın da ıÜ'de (Beyazıt, Vezneciler kapmüsleri) 4 bir tarafa asılacak afişler. Bir de Türkiye Bilişim Derneği'nin genç kolu olan TBD Türk'e ulaştıracağım birkaç afiş...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git