the scene > nightshift
DUPE party NAME ):
skate:
ılahi Mrr :lol:
mrr:
--- Alıntı ---Originally posted by skate@Feb 19 2006, 12:30 PM
ılahi Mrr :lol:
[post=5344]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
`ESAS NIGHTSHIFT` daha mi guzel olurdu ki :lol: ????
bu arada belki biliyosundur ama ESAS INVADERSin isim babasi sizsiniz 7D5 olarak..
Ismi sadece Invadersti size teslim ederken sonradan baktik ki sonuna BRONX yazmayi unutmusum. ikinci bi versiyonunu yaptim hemen. Karisiklik olmasin diye de esas Invaders bu demis VIGO size verirken.Siz de ismini yanlis anlayip ESAS INVADERS sanmissiniz.. Sonra compo da bi gorduk ekranda VIGOyla koptuk.. ama cok guzel oldu. yakisti.... :lol: :lol:
ayrica bizim NIGHTSHIFT oteki nightshiftlere koyar B) B)
Bakkada:
--- Alıntı ---Originally posted by mrr@Feb 19 2006, 06:51 PM
ayrica bizim NIGHTSHIFT oteki nightshiftlere koyar B) B)
--- Alıntı sonu ---
Hemde evire cevire :)
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by mrr@Feb 19 2006, 06:51 PM
bu arada belki biliyosundur ama ESAS INVADERSin isim babasi sizsiniz 7D5 olarak..
--- Alıntı sonu ---
Bilmezmiyim :) Aslında ben de ilk olarak ekranda Esas Invaders olarak gördüğümde orjinal ismini bilmiyordum productın, slide showları da ben hazırlamamıştım. Sonuç olarak geyiğine böyle bir isim koymuş da olabilirdiniz. Ancak ekranda yazı belirir belirmez Vigo'nun tepkisini gördüğüm anda baştaki "esas"ın ufak (!) bir organizasyon hatası olduğunu anladım. Ama bu da partinin en güzel anılarından biri olarak kaldı sonuçta hafızalarda :)
nightlord:
Nightshift adi benim nickimden geliyor. Ben Nightxxxx konseptini 1994'ten beri kullaniyorum.
Sanirim siteye 2003 ve 2005'te gecen ve MRC tarafindan duzenlenen Nightshift partilerinden haberimiz olmadigini ve bunun bir isim benzerligi oldugunu belirten bir disclaimer koyariz. Bu bile bizi farkli kilan ince davranislar silsilesinin bir parcasi olur :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git