the scene > 7dx

7dx 2011 Compolar

<< < (3/8) > >>

drey:

--- Alıntı yapılan: Hydrogen;28485 ---Yani Drey'im, surada 2 karizmatik kelam edecegiz. Sen cumle hatalarina  takiliyorsun

--- Alıntı sonu ---

Abi ben valla yanlış anlaşıldım ya, ben de pc müziğine benzeyecek olan sid parçasını merakla bekliyorum demek istemiştim zaten, bak benim hatam ortaya çıktı esas şimdi :D

abi stres atalım da iron man olmasın ya onda sen stres atıyosun ben bi tur bile dönemeyip stres oluyorum valla :D:D:D:D Onun yerine bi fernandes must die patlatsak ben nehir kenarına jipi çakıp gelene geçene dalsam daha süper olur bence, sen de jipi korursun XD

O değil de hepsi kulaklık için değil mi, itiraf et! :D:D:D:D

skate:
Hani wild compo'ya belki 1 entry yaparım diyordum ya, bu geceki gelişmelerden sonra "belki" yavaş yavaş "mutlaka"ya morph ediyor. :)

nightlord:
drey, hydrogen: bence de siz bulusup bilgisayar oynayin. hangi oyundu su gemi hani cok buyuktu gecmiyodu aradan. (rakipleri ekarte etme cabasindaki nightlord)

joker_:
herkes neler yapacağını yazmış,tam gaz gidiyor :) bizim joker_ boş boş dolanıyor ortalarda,neyse bu sene boş geçecek gibi,artık önümüzdeki maçlara bakacağız,aslında yapacaktım ama şeyy işte nightlord bu sene demo yapıcam diyince bende nasılsa,nightlord'un olduğu yerde ben hava alırım diye bir şey yapmadım hep nightlord'un yüzünden oldu :D ehehe (suçu nightlord'a atar kaçarım. :D )

şaka bir yana malesef return bir şey yetiştiremeyecek,ama sözüm olsun önümüzdeki sene telafi edicez.

skate:
bu arada burada konuşulmayan sumbissionlar da geliyor e-mail yoluyla. size birkaç ipucu vereyim;

1) en az 0, en çok 9 adet kategoriye katılım oldu.
2) en az 0, en çok 1000 adet ürün geldi e-mail yoluyla.
3) ürünler code, grafik, müzik, video ve/veya bunların kombinasyonlarından oluşuyorlar.
4) ürünler kadın ve/veya erkekler tarafından gönderildi.
5) katılımcıların yaş aralığı 0-120.

Hani önceden ipucu vermiim diyordum ama kıyamadım size. :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git