the scene > 7dx
7dx 2011 Compolar
skate:
@paradox: dua et benimki yetişmedi. :)
drey:
--- Alıntı yapılan: skate;28528 ---Yok, ben bu sabah telefonda konuştum, Spritus cidden gelemiyor.
--- Alıntı sonu ---
Pixel compoya hücuuuuuuuum! :D
şaka bi yana Spritus'un partiye gelemezse biz kimi pixel grafik çizerken izlicez :(
Hani Arcane desen o pixel çizmek için eline alıyor joystick'i sonra bi bakmışın ki adam aztec run'a california games'e bağlamış :D:D:D:D (arcane'i gaza getirme girişimleri :D)
Bu arada ben daha müziği bitiremedim, kendimi ödev yetiştirmeye çalışan öğrenci gibi hissediyorum, allahtan evde kahve bol :P :D
Ama yok biter ya....herhalde biter......biter mi..? :S
skate:
Belki de Spritus'un çizdiği bir logoyu demoda görürüz, ne dersiniz? ;) Bu arada ben logoyu görmedim ama Joker memory management konusunda bana birşey sorarken ağzından kaçırdı. :D
@drey: Müziği bitir yoksa biten sen olursun!!!! (sinirlendirerek müziği psychedelic'e kaydırma çabaları :))
joker_:
--- Alıntı yapılan: skate;28532 ---
Belki de Spritus'un çizdiği bir logoyu demoda görürüz, ne dersiniz? ;) Bu arada ben logoyu görmedim ama Joker memory management konusunda bana birşey sorarken ağzından kaçırdı. :D
@drey: Müziği bitir yoksa biten sen olursun!!!! (sinirlendirerek müziği psychedelic'e kaydırma çabaları :))
--- Alıntı sonu ---
skate çok dikkatlisin kardeşim,hiç kaçırmıyorsun ;) neyse bende seni onayliyim bari. :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git