the scene > 7dx

7dx 2011 Parti Raporları

<< < (4/5) > >>

paradox:
Bendede win7 kurulu ama çalışıyor..fakat dediğim gibi biraz acele ve mekanda tamamlanan bi ürün oldu..aslında çaılşmama gibi bi durumla karşılaşmasamda Laptoplarda postprocess efeği bozuk çıktı o kadar..
bendeki dll june 2010 skd'nınkisi..
skate belki bi video çekebilir ama:D..

Bu arada senin demoda windowed modda ekranı büyütürken resizing olmuyor demo..

nightlord:
evet windowed mode sabit bir resolution icin yapildigindan dolayi oyle. daha buyuk izlenmek istenirse, fullscreen olarak izlenmesi ongorulur :) Bir resolution secme menusu eklemek aklima geldi ama gerek gormedim

lanet'de benim basima gelen su: calistirinca, once ekran siyah oluyor (full screen dx ekranina gecmeye calisma hali) sonra tekrar desktop'a donuyor ve cikiyor. Ihtimalen device yaratma, vs tipi boilerplate kodlarin bir yerinde birseyden error donup programdan cikiliyor

skate:
@nightlord: çünkü dual monitör kullanıyorsun. ben birçok demoda yaşıyorum bu sorunu, ikinci monitörü disable edince çalışıyor demolar. elbette ki böyle olmaması gerekiyor ancak bu da genellikle tek monitörle ya da laptopla çalışan kişilerin dual monitörde sorun çıkarabileceği ihtimalini göz ardı etmesinden kaynaklanıyor. ikinci monitörü disable et, çalışır büyük ihtimalle.

nightlord:
yok bu daha onceden basima geldigi icin dual monitoru disable etmek, portrait'ten landscape'e gecmek, ve hatta cozunurlugu dusurmek gibi butun triklerimi denedim ama basarili olamadim

skate:
bende dual monitörde patladığı için kesin budur demiştim ama tutturamadık desene. :)

burada konuyu dağıtmamak için demolarda pratik bir biçimde debug logları oluşturmayla ilgili başka bir topic açtım, linki aşağıdadır.

http://www.tr-demoscene.info/showthread.php?7025-PC-(Windows)-Demo-Coderlarına-Debugging-ıçin-Pratik-Bir-Öneri

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git