skate kardeş şunu da ekleyiver:
http://www.pouet.net/prod.php?which=28032
faith of black by bronx (1993):
yaz tatilinde surucu kursuna gitmistim.. 1.5 ay izmirde degildim.. dondugumde penthy'nin elinde bazi partlar vardi, bende de bisiler vardi.. uzun zamandir gorusmuyor olmanin verdigi gaz ile, birlestirdik bu cikti ortaya..
penthy apuc bilgisayar'da calisiyordu sanirim o donem keza background'da iron maiden caliyor olarak greets ekranini code'ladigimizi hatirliyorum..
bu intro o donem kesfettigimiz bresenham algoritmalari sayesinde bolca cember kullanimi icerir.. introdaki dot cube'deki bug (ekrana yakin olan kenarda kose pixelin olusmasi), uzerinden daha fazla ugrasmak istemedigimden dolayi bu sekilde bugli kalmistir.
introdaki shadebob'lardaki path'ler penthy'nin yazdigi bir program ile olusturulmus olup, herhangi bir formul uzerinden degil, direkt mouse hareketlerini kaydetme mantigi uzerinedir.. mouse'u dogru duzgun bir sekil verebilmek icin bircok deneme yaptigimizi hatirliyorum..
ayni rutin yine baska bir penthy introsunda arkaya shadebob ile yazi yazmak icin kullanilmistir.
o yaz bircok maceralara konu olmus, bunlarin bir kismi cemetery news dergisinde makale olarak yayinlanmistir.