the scene > nightshift
nightshift reportz
spaztica:
su an parti mekanindan burada olmayanlar icin ilk parti mesajini gireyim; ozellikle vigo ve nightlord'a buradan MEGA-TNX. her bir demoparti daha siki olmaya basladi...
nightlord ara ara sazi -mikrofonu- eline alip rap hasretini giderip duruyor; vigo da DJ/VJ modunda demolari yayina sokuyor. mekan henüyz cok kalabalik degil, ama aksama dogru bi yogunluk olacagini dusunuyorum. Siteden kaydolanlar 150 kisi, kayitsiz da bir o kadar gelse epey guzel olacak.
Decipher:
o değil de hiçbi party report bana orda yaşadıklarımı tekrar yaşatamaz. Textmode demodaki o küpler ve milletin ağız aşağıda ekrana bakması. Deadline'a ~15 dakika kala bizim hala Wild prod'umuzu upload etmemiş olmamız :). Lanet kısıtlamalar yüzünden tek bir satır anlamlı kod yazamamamız, 1,5 saatlik uykudan sonra kalktığımda bizimkileri pizza yerken görmem ve akabininde saati öğlen sanmam, Bronx'un png küpleri coup de coeur yerine ekranda görünce Vigo'nun suratı :D, H2O'nun manyak bir psp intro yapıp da release etmemesi ve gerekçe olarak da "çok boktan oldu abicim" demesi. Ve tabii ki ortamda dönen sayısız geyik :). Özellikle de Spritus'un aynı grafiği ekranda 3 saat tutması ve sonra silip atması :). Neyse güzel vakitlerdi şu kısacık ~36 saate bir ömre yetecek kadar dostluk sıkıştırdık neticeyle. 7D6'da olayların bir adım ileri gidecek olmasını bilmem şimdiden kanımı kaynama derecesine çıkardı :). Ha bi de ben bir şey daha öğrendim. O da şu ki Mobile section Wild'dan ayrılmadığı sürece Mrr her zaman birinci gelecektir :) Çok yaratıcı bir wild'dı.
vamecum:
--- Alıntı ---Originally posted by Dec1pher@Mar 5 2006, 07:03 PM
o değil de hiçbi party report bana orda yaşadıklarımı tekrar yaşatamaz. Textmode demodaki o küpler ve milletin ağız aşağıda ekrana bakması. Deadline'a ~15 dakika kala bizim hala Wild prod'umuzu upload etmemiş olmamız :). Lanet kısıtlamalar yüzünden tek bir satır anlamlı kod yazamamamız, 1,5 saatlik uykudan sonra kalktığımda bizimkileri pizza yerken görmem ve akabininde saati öğlen sanmam, Bronx'un png küpleri coup de coeur yerine ekranda görünce Vigo'nun suratı :D, H2O'nun manyak bir psp intro yapıp da release etmemesi ve gerekçe olarak da "çok boktan oldu abicim" demesi. Ve tabii ki ortamda dönen sayısız geyik :). Özellikle de Spritus'un aynı grafiği ekranda 3 saat tutması ve sonra silip atması :). Neyse güzel vakitlerdi şu kısacık ~36 saate bir ömre yetecek kadar dostluk sıkıştırdık neticeyle. 7D6'da olayların bir adım ileri gidecek olmasını bilmem şimdiden kanımı kaynama derecesine çıkardı :). Ha bi de ben bir şey daha öğrendim. O da şu ki Mobile section Wild'dan ayrılmadığı sürece Mrr her zaman birinci gelecektir :) Çok yaratıcı bir wild'dı.
[post=5537]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Hi, we in rebels would really like the results!!
We've been waiting all day. please...
:)
spaztica:
sorry for that dudes, but after an 36 hour-run without sleep, all party organizers are went home to sleep & charge energy. i wish i could remember the results, but nope... i only know that rebels is in the first 3 but not the first. hopefully next party will be much brighter.
Decipher:
well good to see some international guys here :) anyway in democompo you were in the first three and i think you got the 3rd place. If i'm right i remember the results as this:
1) Caret - Resident
2) Nothing - Raven
3) Can't remember the name - Rebels
well if i'm wrong you must be the second one.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git