the scene > nightshift

nightshift reportz

<< < (3/16) > >>

skate:
Ben parti reportumu 64'de hazırlayacağım, onun için buraya yazmıyorum. Birkaç güne hazırlayacak vakit bulacağımı ümit ediyorum. ımkanı olanlara da foruma submit etmek yerine ufak productlar şeklinde party report hazırlayıp buraya linkini atmasını tavsiye ederim. Bir de mümkünse ıngilizce hazırlayın (ya da hem ıngilizce hem Türkçe hazırlayın) ki 2007'de Nightshift'e daha çok yabancı katılım olsun. Tabii bunlar yalnızca tavsiye, uğraşmak isteyene...

disq:
ben de ismi R ile baslayan grup ismi arayisindayim katilmak uzere.  ya da degilim.

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by disq@Mar 6 2006, 03:32 AM
ben de ismi R ile baslayan grup ismi arayisindayim katilmak uzere. ya da degilim.
[post=5547]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Keramet isimdeyse biz de Rlance'iz artık :P Seneye eğer hemen öncesinde başka bir partide demo patlatmış olmazsak Nightshift 2007'de G harfiyle başlayan bir finalist de olacaktır arkadaşlar haberiniz olsun :)

Not: şimdi işin yoksa G ile başlayan kaliteli demo grubu bulup ikna et :lol:

vigo:
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyo
ya beyler, çok saolun.... muhteşem bir parti oldu... herkesi gözlerinden öpüyorum. özellikle aramızda bulunan efsanevi scener H20 bile acaip memnun kaldı... Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadan, etrafı dağıtmadan kırmadan dökmeden süper bir parti oldu. hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.... işin komiği şuan evdeyim , kablo internet 4 gündür arızalı, h2o hala taşak geçiyor... ve ben tesadüf evin salonundayım ve random bi şekilde wireless la internete girdim....

ben ilk uykuyla dün gece saat 10'da tanıştım. sanırım 40 saat filan uyumadım... bugün arkadaşları hava alanına bırakıcam ve akşama doğru parti server ına ulaşcam...

sanırım en temiz çarşamba günü herşey up edilmiş olur....

sizden son bir ricam lütfen parti raporu yazın...

bu çok mühim... önümüzdeki partiler için çok önemli..

eğer ingilizce sorununz varsa lütfen türkçe yazın ve bana yada nightlord a mail atın.... bu hafta bitmeden parti report olayını halletmemiz lazım....

organizer olarak bizim yazmamız saçma olur, lütfen siz yazın...

çok teşekkür..

jimqode:
amigaturk'e partiden dondukten hemen sonra attigim parti raporunu buraya da atiyorum.

Partiye Amiga Demo Show sirasinda girdim. Study Hall'un girisinde READY, durumunda bir C64 tarafindan karsilandik. Insanlarla tanisma safhasinda Amiga Demo Show'un neredeyse hepsini kacirdim. Amiga'nin agirliginin da oldukca hissedilecegini dusundugum partide amiga'nin a'sini duyacagim son event'in bu olacagini bilseydim daha dikkatli izlerdim. Partide kosede olu yatan bir Amiga 2000 disinda hic Amiga yoktu. Bir ara bir 1200 geldi dagitildi, toplandi goturuldu.

Amiga konusundaki hayal kirikligima ragmen parti oldukca guzel gecti. Almanyadan gelen GO64.de cesitli Commodore hardwareleri satti. Partiden once Retro Replay ayirtmistim ama MMC64 birden cok ilgimi cekti ve MMC64 almaya karar verdim. Fakat ne yazik ki postayla gelmesini beklemem gerekecek.. MMC64'un satin aldiktan sonra tanitimini izlemem kacinilmazdi. Tanitimda aletin uzerinde gelen firmware'in yeteneklerini gorunce HELL YEAH! buyurdum. Her turlu resmi, SID dosyasini, D64 dosyasini ve daha baska bi ton seyi (WAV bile) acan pluginlerinin yaninda D64toDisk ve DisktoD64 islerinin de cok kolay yapilmasi harika. Gelse de oynasam.

Compo'ya yanlis hatirlamiyorsam polonya'dan ve isvec'ten urun gonderenler vardi. Butun kategorilerde toplam 70 production yaristi. Wild demo kategorisine biri yerli digeri yabanci iki mobile demo da katildi.Demolar tek bir kategoride yaristi fakat 7D6 invitrosu disinda butun demolar PC'ydi. Demolari degerlendirmek zordu cunku bir 4K'lik demo, bir 64K'lik demo da ayni kategorideydi.

Ne yazik ki les, hasta ve uykusuz oldugum icin oylamaya kalmadim. Eh tabi 4:30da eve donunce ertesi gun 11:00'deki odul toreni icin tekrar avrupa yakasina gecmek istemedim.

Katildigim ilk partiydi ve partiden gecenin ucbucugunda cikarken gunum orada gectigi icin oldukca memnundum.

Nightlord / Glance, Vigo / Bronx, Black / Olympos'a ve parti organizasyonunda emegi gecen herkese tesekkurler, Invitrosunu gordugum 7D6'yi bekliyorum artik.

(Sayenizde yemeksepetinden 210 milyonluk pizza siparisi de vermis oldum. :) )

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git