the scene > nightshift

nightshift reportz

<< < (5/16) > >>

ghostrider:
bu foruma ilk post'umu gönderdiğimi söylersem heralde sessizlik konusunda senden bir adım önde geçmiş oluyorum poi... her zaman ve her konuda yaptığımız sidik yarışına bunuda ekleyeyim dedim :P...

parti gerçekten güzeldi, katılan herkese buradan sevgiler selamlar... katılımın yüksek olması sevindirici... organizasyonda emeği geçen herkese özelliklede vigo'ya buradan çok teşekkür ederim...

eser sahiplerinin yada grupların kendilerine oy atabilmesi konusunda bende poi ile aynı fikirdeyim... gerçekten çok şaşırdığımı itiraf etmeliyim  :o

ghostrider/rvn

nightlord:
poison ve ghostrider,

abi gelip kosenizde sessiz sessiz oturup hayvan gibi demoyu patlattiktan sonra ancak ertesi sabah sizi tepit edebildim. hem partiye cok sey kattiniz hem de sonunda foruma da bi kac bisey yazmaniz cok mutlu edici.

acikcasi itiraf etmeliyim ki nothing bugune kadar beni pc demoscene'e yonelik urun cikartmaya motive eden ilk demo oldu. yani butun pc scenerlarina bi sonraki partiye gercekten iyi hazirlanmalari konusunda bi uyari yapmis olayim buradan :) neyse daha fazla yazarsam parti report olmaya baslayacak onun icin susayim.

oylama sistemlerinin hepsinde avantaj ve dezavantajlar oldugunu da soyleyerek simdilik bitireyim.

scg:
Organizasyon çok başarılıydı. Öncelikle origanizatörlere hakettikleri kudos u yolluyalım.. Bundan sonra party organizasyonunun da standartları yükseldi , tıpkı demo compodaki kaliteli demoların demo standardını yükselttiği gibi.

Selfvoting konusuna gelince , sux.. dünyanın heryerinde suxx. Grafik compoya soktuğumuz grafimiğiz için ben kendimize 10 puan verseydim tam 3 sıra yükselebilirdik. Buna az önce baktım. Benzer şekilde demolarda commercial müzik kullanımıda sux. Raven ın demosunu çok beğenmeme (beyler iyi , çok iyi iş devam edin. Ama bi müzisyen bulun kendinize yahu) rağmen müzik yüzünden en yüksek puanı resident ın demosuna verdim. Çoğu kişinin de benzer şekilde düşündüğünü biliyorum.

Demo compo çok kaliteliydi. ılk 3 e giren demoların hepsi de çok güzeldi. Skate ,Spritus ve mrr ın yaptıkları sakin demo da çok  hoşuma gitti (güzel water rendering ve yansımalar.. bravo skate..) .
Manyetiq den daha sıkı bir iş bekliyordum. Bence manyetiq in kod konusunda sorunları yok. Daha çok dizayn ve müzik konusunda problemleri var. Dizayn ı scene de yeni olmalrına bağlıyorum. Ayrıca diğer demoların iyi çıkması onların sanssızlığıydı hehe.

Daha uzun yazardım ama felaket yorgunum..

Ha unutmadan 7d6 da pc demo compoda görüşüz ..

scg/forlorn

spritus:
halen istanbul'dayım ve yorgunum. bu yüzden raporumu şimdilik yazmıyorum. sadece şunu söylemek istiyorum: sanırım artık eskisi kadar kolay 1. olamicaz. çünkü bu parti tahminimce hem bazı grupların geri dönüşüne hem de mevcut grupların daha çok çalışmasına sebep olacak. ama biz de boş durmicaz :D
raven'in gerçek gücünü göstermeye başlaması, realtime grubunun geri dönüş sinyalleri vermesi, manyetiq grubunun gelişimini kararlılıkla sürdürmesi, nightlord'un pc scene'e el atması, scg'nin dikkate değer tehdidi ve başka sürprizler olabilme ihtimali bu partinin en dikkat çekici sonuçları bence. artık türk demoscene'nin yükselişi durdurulamaz (gerçi durdurmaya çalışan kimse de yok :))

spaztica:
ufak bir ayarla skate//wisdom tartışması ayrı bir topic'e taşınmıştır; ilgili olanlar oradan takip eder; burası partiye katılanlar için report yazabilecekleri bir alan olarak kalacak.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git