the scene > nightshift
nightshift reportz
vigo:
beyler, önce bişi sorcam,
siyasi seçimler yapılırken, başbakan adayları kendilerine oy atmıyormu?
yani bill clinton kendine oy atmadımı?
yada cem uzan?....
-----------
ayrıca, okulda hiç bir zarar ve sorun olmadan parti yapmamız çok baba reaksiyonlar doordu. kütüphanenin müdürü, "ya her ay parti yapın, keşke Atatürk duvarda kalsaydı, martın son haftası kütüphane haftası, bitane daha parti yapın" giib şeyler söyledi...
sanırım haziran ayı bişilere gebe olabilir...
Ragnor:
Süper, 8bitcon olsun c64 demoları gelsin süpriz isimlerden :).
spaztica:
bir sonraki partilere okul mutlaka birer mat/yatak veya benzeri yerden veya masadan daha yumuşak olan üzerine yatılabilecek birşey versin. hatta en güzeli armut koltuklardan konsun lecture room'a, hem biz faydalanırız, hem öğrencielr daha rahat derslerini çalışır, kitap okur, birbirleriyle kaynaşır...
LorenSoth:
Öncelikle tüm organizasyona böyle bir parti düzenlediği için teşekkür ediyorum, Herşey çok güzeldi çok hoştu, gerçekten keyif alarak vakit geçirdik(ihmalkarlığımdan dolayı gecenin 3 4 üne doğru karnımın zil çalması dışında:)) Etkinliğe yapmış olduğumuz oyunla katıldık ve gerçekten mutluyduk, gerçi sunumdan önceki test zamanı biraz aceleye gelsede herşey umduğumuz gibi gitti ve güzel zaman geçirdik :D, yalnız esas projem olan oyun için geliştirmiş olduğum map editor ü sunmayı biraz *unhezeveuy suzluktan dolayı unuttum. :S
Tüm demolara hayranlıkla izledim özellikle Wild compo daki the Story of the LongBox çok hoşuma gitti bunun yanında Demo compo da ise Raven in yaptığı nothing çok hoştu ve sondaki fake cok tatlıydı, we are every NOTHING :) umarım yanlış hatırlamadım
poison:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Mar 7 2006, 01:32 AM
beyler, önce bişi sorcam,
siyasi seçimler yapılırken, başbakan adayları kendilerine oy atmıyormu?
yani bill clinton kendine oy atmadımı?
yada cem uzan?....
-----------
ayrıca, okulda hiç bir zarar ve sorun olmadan parti yapmamız çok baba reaksiyonlar doordu. kütüphanenin müdürü, "ya her ay parti yapın, keşke Atatürk duvarda kalsaydı, martın son haftası kütüphane haftası, bitane daha parti yapın" giib şeyler söyledi...
sanırım haziran ayı bişilere gebe olabilir...
[post=5603]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
yazarken tereddüt etmişim zaten. bu konunun uzayacağını tahmin etmiştim, neys sonuçta organizator ve abimizsiniz ve siz ne derseniz bizim için kabüldür. ancak görünüşe göre derdimi pek anlatamamışım. kısaca şöyle örnek veriyorum.
biz 2 kişiyiz resident yanılmıyorsam 8. diğer kişileri şimdilik düşünme. her grubun kendine 10 rakibe 1 verdiğini sayarsak.
biz 28 puan alabiliyoruz, yani ort. 2.8
resident ise 82 puan alabiliyor, yani ort. 8.2.
bu durumda bize en az 55 puan gerekiyor. partiye çok kişi katılsaydı sorun olmazdı ama zaten scener adedi az, bu durumda da grupda kaç kişi olduğu ile alakalı bir sorun çıkıyor. buna bir çare. ;)
ha bu olay aklıma gelmemişti ama sağolsun sprite uyandırdı :)
buda bu konuda son kez bişey yazışımdır. lütfen buna bir cevap yazmayın. burda kapansın. zaten amacımız eğlemek.
diğer konuda, güzel haber. ben sigara olayına kızarlar diyordum ama bişey çıkmamış anlaşılan. neys parti düzenlendiği sürece biz varız. zaten evde can sıkıntısından patlıyoruz şu an.
bitti.
poison/rvn
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git