the scene > nightshift

nightshift reportz

<< < (8/16) > >>

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by anesthetic@Mar 7 2006, 02:12 PM
report arayüzünün kodu bitmek üzere. aşağıda preview ekledim. reportları tugrulkagan et gmail dat com'a yollarsanız bir an evvel bitirip spread ederiz. elinden gelenlerin ingilizce hatta birden çok dilde yazmaları iyi olur.

bu arada skate, vaktin varsa aynı reportları c64e de geçirip iki versiyonu birlikte dağıtsak nasıl olur?

edit: bu arada arayüz fullscreen olacak, şimdilik alt+enter'la geçiş yapabilirsiniz.
[post=5616]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
64'ün hafızası tüm yazıları almaz, multipart birşey yapmak lazım. Ona bir de menü kodlanacak tabii ki. Biz buna genellikle disk mag diyoruz :) Ne yalan söyliim uğraşmak istemiyorum şimdi böyle birşeyle. Ama talep varsa insanlardan eli mahkum hazırlarım, yapacak birşey yok...

Bu arada birazdan göndericem sana yazımı e-mail ile.

skate:
Anes, headlineların üzerinden mouse ile hızlı geçince mouse overı algılamayabiliyor. şu anki versiyonun preview olduğunu biliyorum ama yine de problemi belki sen yaşamıyor olabilirsin diye belirttim. FPS'nin düşük olması gibi bir durumda da böyle birşey olabilir gerçi ancak şu anlık FPS'yi düşürecek birşey gözükmüyor gibi yanılıyor muyum?

anesthetic:
@wisdom: burada sorunsuz indirdi. yine de screenshot vereyim.

@skate: uzun sürecekse bence hiç gerek yok. rollover'daki uyuzluk da cpu yükünü düşürmek kullandığım sleep(50)'den kaynaklanıyor, sleep(0)'da biraz düzeliyor. sleep kullanmazsam da full cpu çalışıyor. o olayı henüz çözemedim. anladığım kadarıyla sleep(10)'dan aşağısı aynı şeyi yapıyor zaten. ama o da priority'yi epey düşürüyor. orta seviyeye çekmek için ne yapmak gerektiğini söyleyen olursa iyi olur :)

spritus:

--- Alıntı ---Originally posted by poison+Mar 7 2006, 12:04 PM-->QUOTE(poison @ Mar 7 2006, 12:04 PM)

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by anesthetic@Mar 7 2006, 02:37 PM
@skate: uzun sürecekse bence hiç gerek yok. rollover'daki uyuzluk da cpu yükünü düşürmek kullandığım sleep(50)'den kaynaklanıyor, sleep(0)'da biraz düzeliyor. sleep kullanmazsam da full cpu çalışıyor. o olayı henüz çözemedim. anladığım kadarıyla sleep(10)'dan aşağısı aynı şeyi yapıyor zaten. ama o da priority'yi epey düşürüyor. orta seviyeye çekmek için ne yapmak gerektiğini söyleyen olursa iyi olur :)
[post=5620]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Offf, aklıma Visual Basic 6.0'da mouse over kodlarken çıkan sorunlar geldi birden bire. Anes, mouse over'ı düzgün kullanabilmek için;

SetCapture
ReleaseCapture
GetCursorPos
PtInRect
GetWindowRect

APIlerini kullanmak gerekiyor. Bu sayede hiç timerlarla uğraşmadan halledebilirsin olayı.

Nette örnekleri vardır eminim. Mouse Up, Mouse Down, Mouse Move, Click gibi evetlerde bu APIleri kullanıp düzgün hover eventleri elde edebiliyorsun.

Edit: Anes, Endo'nun yazdığı bir örnek varmış, sana gönderdim projeyi.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git