the scene > nightshift

nightshift reportz

<< < (9/16) > >>

spritus:

--- Alıntı ---Originally posted by anesthetic@Mar 7 2006, 03:12 PM
report arayüzünün kodu bitmek üzere. aşağıda preview ekledim. reportları tugrulkagan et gmail dat com'a yollarsanız bir an evvel bitirip spread ederiz. elinden gelenlerin ingilizce hatta birden çok dilde yazmaları iyi olur.

bu arada skate, vaktin varsa aynı reportları c64e de geçirip iki versiyonu birlikte dağıtsak nasıl olur?

edit: bu arada arayüz fullscreen olacak, şimdilik alt+enter'la geçiş yapabilirsiniz.
[post=5616]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

anes bence buna bi de intro yapmalısın :)

Bakkada:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Mar 7 2006, 01:32 AM

-----------

ayrıca, okulda hiç bir zarar ve sorun olmadan parti yapmamız çok baba reaksiyonlar doordu. kütüphanenin müdürü, "ya her ay parti yapın, keşke Atatürk duvarda kalsaydı, martın son haftası kütüphane haftası, bitane daha parti yapın" giib şeyler söyledi...

sanırım haziran ayı bişilere gebe olabilir...
[post=5603]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Scener adam akillibasli adamdir yesili korur dogayi sever,kendi bindigi dali kesmez... :)
Bu arada haziran ayin herhangi birseye gebe olursa universite ve AOF(acikogretim) finallerinin dikkate alinmasi sanirim katilimi arttirir.
Katilim demisken gelicem deyipde gel(e)meyen arkadaslari diger organizasyonlarda gormek istiom.Misal Accuracy neden yoktun partide :(

Neyse dagitmadan sunu soyliyim NightShift was delicious...

disq:
herkesin kendi grubuna oy verme olayi bence de kotu. 71 byte'lik calismayan (asilnda calisiyo da.. neyse) copperimiza 6 kisi (cyrus ve arkebion'i da mekanda tutup 8 kisi hatta) 10 verseydik nefis skor elde edebilirdik :P

ya asil diyecegim.. bir dahaki partiyi 2 gunluk bekliyorum, her turlu yardimci olmaya da hazirim.. pek "night-shift" olmadi gibi bu, geceledikten sonra compo'ya katilmak ister deli gonul. yani diyecegim sudur ki bir dahaki partide compo deadline'i 2. gun ogleden sonra olsun.

belki farkli compolari farkli zamanlarda toplayip oylasak fena olmayabilir diye dusundum bir an, ama sonra kotu bir fikir olduguna karar verdim.. on location yapilamayacak bir production yok cunku (given enough time) bu sefer haksizlik olur. organizasyona daha fazla is dusmesini de saymiyorum bile. o yuzden siz bu paragrafi ignore edin en iyisi.

2. gun ogleden sonra compo deadline'i. evet. eger illa onceden kac katilim olacaginin bilinmesi gerekiyosa katilimcilar 1 gun onceden (cumartesi aksam) register etsinler productlarini, yani ben katilicam ben katilicam desinler, ne bileyim. ama teslim edilmesin, ya da preliminary (ne lan bunun turkcesi) bir release (prerelease?) teslim edilsin, sabahlara kadar kasilabilir olsun, sonra 2. gun deadline'dan once de son hali teslim edilsin.

ayni sekilde bu kategori olayini da daha dinamiklestirmenin bir yolunu bulmak lazim. bir yarismada 3 adet derece varsa en az 6 (belki de 7?) katilim olmali. yani.. mesela.. nasil.. soyle bisey..
hayvan gibi kategoriler belirlenir.. milyon tane, hem platform specific hem type specific bile yapilabilir. sonra katilimlar alinir (1. gun aksami, prerelease seklinde) ve katilim olmayan/yetersiz olan kategoriler elenir. elenmis kategorilerdeki (pre)release'ler baska ketegorilere kaydirilir. boylece final kategoriler belli olmus olur. odullerin ayarlanmasi ya da paylasilmasi konusunda zorluk ya da karisiklik cikabilir burada o konuda fikri olan biri de cikacaktir elbet, foruma yazar tartisiriz. yani simdi bi "demo" kategorisi olsa, ve buna 5 tane 4k, 2 tane 64k, 3 tane de full-blown demo katilsa 4k'larin derece alma ihtimali yuzde kactir.. mobil productionlari saymiyorum bile. mobil cihazlar bile olsa, 12 tane PSP demosu ve 6 tane j2me demosu katilsa o kategorideki j2me'lerin derece alma sansi olduguna pek inanmiyorum. (kimse psp'de hello world release edecek degil)

neyse cok konustum yine.

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by disq@Mar 7 2006, 04:30 PM
ya asil diyecegim.. bir dahaki partiyi 2 gunluk bekliyorum, her turlu yardimci olmaya da hazirim.. pek "night-shift" olmadi gibi bu, geceledikten sonra compo'ya katilmak ister deli gonul. yani diyecegim sudur ki bir dahaki partide compo deadline'i 2. gun ogleden sonra olsun.

--- Alıntı sonu ---
7D5 aynen böyleydi kardeşim, sen de mekandaydın :)

disq:
7d5 oyle degildi mi dedim yahu.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git