the scene > nightshift

nightshift reportz

<< < (10/16) > >>

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by disq@Mar 7 2006, 05:36 PM
7d5 oyle degildi mi dedim yahu.
[post=5627]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Demedin de, değerini bilseymişin diyorum işte :) eğer organizatörler olarak farklı bir karar alınmazsa bu sene 7D6 istediğin gibi olabilir, bakalım. Ama ne olursa olsun Nightshift çıtayı yükseltti, 7DXlerin de revize edilmesi şart oldu.

anesthetic:
report arayüz kodu bitti. aşağıdaki örnekte skate'in report'unu hem ortalanmış hem de ortalanmamış göreceksiniz. (yani istediğiniz gibi yazabilirsiniz reportu ona göre göstericem, word wrap var.)

bu foruma yolladığınız reportları da yollarsanız sevinirim, tek tek smiley düzeltmeye kasmayayım.

başına bi intro güzel olurdu ama sınavım var benim biraz da ona çalışıyım. yapacak olursa kodu yollayabilirim, tinyptc ile yazdım.

bitince nightshift org.lara yollarım onlar yayınlar.

vigo:
beyler, işte bunun için bi parti oldummu 500 kişi gelmeli...
poison da 2 diil en az 10 kişi olmalı.... :)

kolay gelsin gençler...

tesla:
Her şeyden önce Nightlord, Vigo ve diğer organizatörlere teşekkürler...

Bu arada kendine oy kullanma konusunda, avantaj ve dezavantaj lar var. Çözüm olarak dürüst ve vicdanlı scenerlar olmak lazım :) kendi adımıza adaletli bir şekilde oy kullandık diyebilirim.

Kategori ayırmada disq ya katılıyorum. Katagorilere yeterli ürün gelmezse en azından rekabet benzerliği olanlar gruplanmalı.

poison:
allah kahretsin forum bağımlısı oldum.

release'leri pouet.net'e gönderebilirmiyiz ? bütün gün 2 tane release varmış gibi gözüküyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git