the scene > nightshift

nightshift reportz

<< < (14/16) > >>

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by GnoStiC@Mar 10 2006, 02:50 PM
kayinvalidemin party'nin olacagi hafta vefat etmesi nedeniyle, ne party'ye gelebildim, ne de elimdeki party'ye yetistirilecek stuff'lari tamamlamak icin firsat bulabildim..

orada sizlerle olabilmeyi cok isterdim, report'lari okudukca sanki ordaymisim gibi heyecan yaptim.. herkesin ellerine saglik..

aslinda party'de release edilecek olan bir wild intro'mu biraz once tamamlama firsati buldum.. bakalim, ya rls ederiz ya da seneye party'de rls ederiz artik bilemiyom simdi.. vigo & turbo ile konusmak lazim gelir..
gerci dev ekranda gosterilecekken, ya crash ederse lan diye heyecan yapmayi dilerdim..

neyse,
tekrardan herkese party report & photo'lari icin tesekkurler..
[post=5811]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
başın sağolsun.

bir hatırlatma yapiim. elindeki wild introyu ister seneye Nightshift 2007'de release edersin, istersen de en az 1 (7D6) ya da 2 tane (8 Bit Con) daha olacak bu sene parti, onlardan birinde de release edebilirsin.

GnoStiC:
sagolasin..

bir sonraki party'de rls ederiz o vakit  :D

--- Alıntı ---Originally posted by skate@Mar 10 2006, 04:12 PM
başın sağolsun.

bir hatırlatma yapiim. elindeki wild introyu ister seneye Nightshift 2007'de release edersin, istersen de en az 1 (7D6) ya da 2 tane (8 Bit Con) daha olacak bu sene parti, onlardan birinde de release edebilirsin.
[post=5824]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

jimqode:
Evet. party reportum su linkten indirilible.

Party Report

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by jimqode@Mar 11 2006, 10:51 PM
Evet. party reportum su linkten indirilible.

Party Report
[post=5900]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
kısa ancak hoş bir party report olmuş. ellerinize sağlık. reportu 64'de hazırladığınız için 2x ellerinize sağlık :)

Ufak bir yazım hatası dikkatimi çekti. Son sayfada creditlerde

ksin / ex-ascraes

yazılmış. Henüz CSDB'de falan görmedim reportu. Dağıtmadan düzeltin isterseniz. Biliyorum tekrar packlemek falan işkencedir ama benden uyarması.

Ascraeus'dan yeni bir product görmek beni heyecanlandırdı. Gerçekten mutlu oldum. Devamının gelmesini diliyorum.

jimqode:
ahhh uyardigin icin cok sagol.. hemen duzeltiyorum...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git