the scene > nightshift
NIGHTSHIFT COMPO SONUCLARI
spaztica:
nightlord, eline sağlık; çok güzel açıklamışsın ve kafamdaki soru işaretine yanıt oldu bu yazın. sonuçta neden böyle bir kategorizasyon yapıldığıyla ilgili benim kafamda soru işareti vardı, giderdin.
amma velakin... ben yine de
estetik
programlama
optimizasyon
güncellik
gibi bir puanlama sistemine çok daha rahat oy verirsim sanırım. hoş, eminim ki insanlar bu gibi faktörleri kafalarında tartarak ortalamasını bularak oy veriyorlardır. ama böyle bir puanlama sistemiyle sanırım hangi release'in hangi kısmının daha güçlü olduğu da ortaya çıkabilir. tabii ki bu milisaniye bazında oylamada biraz gecikmelere yol açar; ama yarım saatin de hesabı yapılmaz bile.
özellikle rekabet konusunda fikirlerini beğendiğimi vepaylaştığımı söylemek de isterim. hatta senelerdir 7dx'lerde bu yoğurdun mayası tutacak mı, ya tutarsa gibi düşünürdüm, ilk defa oldu be bu iş, yoğurt misler gibi de oldu diye içimden geçirdim. kafamı hayatı kazanmak için yaptığım saçmasapan web işlerinden işlerinden kaldırdığım ilk vakit biraz kurcalamaya başlamak istiyorum. ama günlük hayat o kadar boğuyor ki insanı... neyse ki partiden aldığım dvd ve kitap var, yatağa uzanıp ara ara ona göz atmak iyi geliyor. getirtemediğim ve kıçımda patlayan a1200 bile beni bu partide aldığım keyif ve enerjiden soğutamaz...
Cool Man:
--- Alıntı ---Originally posted by nightlord@Mar 8 2006, 11:42 PM
....
bi diger son soz chenmy'ye: partide bizzat bulunmamakla yine cok fazla sey kacirdin. ordaki atmosferi solumamak, gece karanlikta buyuk ekranda demolar oynarken insanlarin verdigi tepkileri izlememek buyuk kayip ve biz burda sayfalarca yazi yazsak yine sana anlatamayiz.
[post=5682]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
doğrusu orda bulunmak en büyük hayallerimden biriydi ama işler ve dersler nedeniyle gelemedim. içinizde ellerinde partiye gitme olanağı olup gitmeyenlerin ellerinden öper sevgi ve saygılarımı yollarım
ayrıca rekabet her zaman olmalı ama şunu unutmayalım; birbirimizle tartışmak rekabet değildir. rekabet, diğer stuffları görüp kendimizi geliştirip onlardan daha üstün stufflar çıkarmaktır bence. bu mantıkla gidersek belki bir gün Türk stufflarını da upload ettikten sonra anında 10-15 comment gelir.. ;)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git