the scene > nightshift
NIGHTSHIFT COMPO SONUCLARI
Ragnor:
Ahh süper parti, süper sonuçlar. şuna eminim ki daha iyi sonuçlar alsaydık bu kadar gaz, hırs yapamazdım şimdi. Herkese teşekkürler.
hyper:
sanirim ogleden sonra daha detayli hazir olacaktir arkadaslar
endo:
super partiydi, ellerinize saglik! productlar muhtesemdi bence, hem kalite hem katilim sayisi harikaydi.
hmm sanirim yanlis yere yazdim bunu :))
skate:
ınsanlar genel olarak güzel ve adil oylar vermişler. Bu da scener olmayan kalabalıkdan da korkmamak gerektiğini bir kez daha kanıtladı. Yalnızca grafik compo birçoğumuzun içine sinmedi anladığım kadarıyla. Olacak o kadar artık. Belki seneye ilüstrasyon'la pixel ayrılır ne dersiniz? ;)
Demo compoda ise bence Manyetiq daha iyi bir seviyede olmalıydı. Demo dizayn olarak biraz zayıf olsa da Populer Demo'ya benzer ruhuyla kalabalığın ilgisini çekmiş olacağını düşünmüştüm, şahsen yüksek de oy vermiştim ama olmamış. Ben özellikle Manyetiq'in kısa zamanda kaydettiği ilerlemeyi göz önüne alarak ve de partideki demo için ne kadar çaba sarpetmiş olduklarını düşünerek kendilerini tebrik ediyorum. Benim gözümde 4.ydü onlar bu partide. Zaten o ilk 3'le kolay kolay baş edilemezmiş. Sağlam bir demo projesine girişmenin zamanıdır. :)
Wisdom:
Simdi aklima geldi; results.txt'te olmasi gereken bir diger sey de release'lerin hangi platformda ya da formatta yapildigi.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git