the scene > nightshift
NIGHTSHIFT 06 - RELEASES
skate:
...hatırlatma...
Konu "NIGHTSHIFT 06 - RELEASES"
jimqode:
Caret/Resident'in bazi kisimlarini sure kisitlamasindan dolayi atildigindan bahsedilmis pouet'te. O kisimlarin eklenmis halini gorebilecek miyiz? Aniden bitmesi durumu olmasaydi all time favorites listemde oldukca yuksek bir siraya (Hardwired'dan sonra 2) oturabilirdi. Gercekten bu demo'nun akiciligi, senkronizasyonu ve efektlerin gorsel cekiciligi beni benden almis durumda.
Bazilari piyano rifflerinin caldigi ve gri hexagonlarin ekrandan koptugu sahnenin cok uzun oldugundan sikayet etmis. Demoyu defalarca izlemis olmama ragmen ben bu part'i gereginden fazla uzun bulmadim. Benim sikayetim demo'nun, daha dogrusu muzigin size'i. Muzik hakkinda cok birsey bilmesem de daha kucuk olabilirmis gibi geliyor bana.
Bu arada bu demo hakkinda merak ettigim birsey daha var. Cok dalagini yararak girmis olmayacaksam aalib mi kullaniyor bu demo yoksa kendi yazdiginiz bir renderer mi var?
Wisdom:
Resident'in Caret'ini ben de oldukca begendim. Software rasterization kullanan herhangi birseyi digerlerine gore daha ustun tuttugumdan Caret'i begenmemem olasilik disi zaten.
Caret; textmode kullanarak biraz alternatif olmasi, muzikle senkronizasyonu on planda tutup bunu da gayet basariyla gerceklestirmesi, sade ama goz alici efektlerle guzel bir is.
Lakin, Caret'ta daha once gormedigimiz yeni hicbir efekt yok. Bu acidan, Caret'i Hardwired ya da diger cult demo'larla ayni satirda zikretmek bana gore mumkun degil. Resident su anda cok iyi gidiyor ama Hardwired ile beraber bahsedilecek bir demo yapmalari icin daha gitmeleri gereken epey yol var.
vigo:
yes master! ( :
Ragnor:
ızlerken bende aalib'tir diyordum ama caret'in benden tam puan almasını sağlayan en önemli unsuru arkaplandaki kütüphanenin anesthetic tarafından yazılmış olması.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git