ah ah.. bu kadar övgüyü haketmiyoruz ama neys.
bundan 3-4 yıl öncesinde bişeyler yapıyorduk ama karşılaştırma yapabileceğimiz bir pc scene olmadığı için herşeyimiz durdu. neyseki son dönemde resident çıktı ortaya. bi güzelde yeniyolar bizi wala. görünüşe göre de yeni gruplar geliyor. bu olayların olmasına muhtemelen en çok sevinen biziz. demo scene'de karşılaştırma yapamayınca yaptığın herşey anlamsız kalıyor, bu yüzden dev bir teşekkür resident'a bizi canlandırdığı için.
glory, benim ilk dx'de yaptığım demo idi. aslına bakarsanızda biraz deneme bir şeydi. 7d5'i duyunca iyi kötü ne olursa bişey olsun diyip glory'i hazırladık. görünüm konusunda çok zayıf olduğunu kabul etmemek mümkün değil zaten.
nothing, biraz daha iyi hazırlandığımız demo. bu demoları hazırlarken en çok sıkıntımızda zaten müzik. yaptığımız şeylere uygun bir müzik bulmak saatlerimizi alıyor, nightlord'un söylediği son bölümde aslında müzik yüzünden öyle. hazırladığım bir kaç bişey daha vardı ama bir türlü müziğe oturmadı o yüzden demo'dan çıkarttım.
umarım bir sonraki partiye kadar müzisyen bulabiliriz. (çalışmalar başladı. thanx to skate) yoksa sağdan solma çırpma müziklerle göreceksiniz bizi. amaç estetik olduğu için kötü olmasındansa bi yerden alıntı olsun daha iyi diye düşünüyorum.
bu demoları yaparken tek amacımız başkalarının beğenisini kazanmak olduğu için tekrar tekrar teşekkürler.
residenta burdan bir mesaj var. bir sonraki partiye iyi hazırlanın
şimdiden bişeyler yapmaya başladık ona göre