the scene > nightshift

tebrikler..

<< < (2/3) > >>

skate:
@deniz: Askere gitmediğim için ancak tahmin edebiliyorum ne koşullarda bu oyunu tamamladığını. Tebrik ediyorum seni. Oyununu askerden dönünce bitir de seninle karşılıklı power olan versiyonunu network üzerinden oynayalım önümüzdeki partilerde. Kazasız belsız biran önce askerliğini tamamlaman dileğiyle.

tURbO:
deniz: birsey diyemiyorum. sadece saygi duyuyorum. ellerine saglik. askerden donunce bircok oyun release etmen dilegiyle. hayirli teskereler...

Notre_Dame:
walla askerde yapılmış yani ne diim hakkını vermek lasım çok zor iş

poison:
selam deniz,

seni oyunyapimi.org sitesinden takip ediyorum. yaptığın şeyler gayet güzel.

partideki oyuna gelince. biz (yani ghost'la ben) oyunu gayet sevdik hatta sabahın 5'inde saatlerce oynadik. arada bir çakılsada :D gayet eğlenceliydi, eline sağlık.

demoscene ile oyunlar hep yanyana olmuştur. aslına bakarsan demo'larda oyunlarda kullanılan tekniklerin bir provasıdır. bu yüzden sonraki partilerde senin yaptığın oyunların yanında demo'larını ve senide görmek isteriz.

Decipher:
selam deniz :) oyunyapimi.org'tan da tanışıyoruz aslında neyse ben oyununu çok çok beğendim ve ne yazık ki hayır ben oynayamadım çok fazla gui ve demo coding'ten başımı kaldıramıyorum :) bu arada önünde saygıyla eğiliyorum çok büyük bir iş becermişsin asker olup da kod yazmak :) o değil de aramızda hala asker olmamışlar da var (di mi spritus? :P). Hayırlı tezkereler. :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git