Partiden birkaç ay önce Vigo özellikle benden 7D6 için bir invitro yapmamı rica etti. Glance olarak az vaktimiz kaldığı için demo compoya acele bir demo yapmama kararı almıştık. Bu nedenle de Vigo'nun teklifi bana cazip geldi ve compoya soktum bu invitroyu. Aldığı derece ve bunun Manyetiq'in demosuyla kıyaslanması beni çok da ilgilendirmiyor. Ama anlaşılan chenmy1'i bir hayli ilgilendiriyor. Yaptığın saygısızlıklardan sonra sessiz kalmak istedim ama bu foruma da bunu post ettin. Bu durumda sana yanıt veriyorum eğer istediğin buysa:
Ben bir Commodorecu olarak PC ile yarışacak kadar cesurum, sen PC'ci olarak Commdore ile aynı platformda yarışmaktan korkuyorsun gördüğüm kadarıyla. Eğer Commodore kafadan üstünse PC ürünlerinden nasıl oluyor da yine benim imzamı taşıyan Lighthouse Dream ve bunun haricindeki 3 PC demosu Commodore'u geçiyor? Gördüğüm kadarıyla Commodore'u bir sen bir de o 4kb geçemedi. Sorunu platformda değil kendinde aramayı öğren önce.
Ben Manyetiq olarak demonuzu çok beğendim ancak scene ruhunu hala tam tutturamamış olman şu anki aldığın dereceyi kabullenememenden belli. Bir de yabancı partilere el at da o zaman görelim seni.
Al sana Mekka Symposium 2000'in C64 Graphics yarışma sonuçları:
C64 Graphics
01 114 Oppa Roxx Rayden/Breeze/Cyberpunx
02 107 Rider JailBird/Tempest/Padua
03 102 cyclone de l'interieur Cyclone
04 99 Technocrazy 100% Deekay/Crest
05 67 Eyesore Sebaloz / Lepsi De
06 67 Li Deev/Onslaught
07 51 Regine Sander
08 32 Mai-Chan [64%] Seba / Plush
09 31 Armageddon Mermaid/Creators/Crest
10 24 ... bevor es zu spät ist! Bugjam/Role
11 24 Janina Aomeba/Padua
12 22 Birthday Present Exin / SDI
13 19 Komm, spiel mit mir! Cupid/Hitmen/Padua
14 19 Helping Hand Poison/Singular
15 18 007 Datura
16 17 Else Cori of DAL
17 17 Rudi Rüssel macht sich's mit dem Rüssel Dejuhra/Anubis
18 16 Verrückter Kürbis im Rübenfeld Demon/Unction
19 16 Blue Dream Eyesee/ABS
20 8 Bierheinz Powah! Bitbreaker/Metalvotze
21 8 Witchblade/Disarming Mr.Quark/Out of Order
22 7 gfxdebut-Zapotek Zapotek
23 2 Selfportrait Ultimo/Export Krum
24 2 Compopic Ishak/Hydrogen
25 2 CO's gym Mr.Chaos / Spiders-Crew / Tide
24. olan resim Hydrogen'e ait.
Aşağıdaki adresten tüm resimleri indirip inceleyebilirsin, bak bakalım bu 25 resim arasında Hydrogen sence kaçıncılığı hak ediyor.
http://www.scene.org/file_dl.php?url=ftp:/...x.zip&id=109996Ama o compodan sonra ne olduğunu söyliim, Hydrogen olgun davrandı ve olaya güldü geçti, uzun süre de dalgasını geçtik. Bu oldu...
7D5'de Game Compo Winner olduğun zaman hiç eleştirmemiştin partilerdeki oylama sistemini ancak anlaşılan partilerin oylama sistemi sence iyi derece aldığın sürece iyi işliyor.
Senin demonla ilgili olumlu yorumlarıma rağmen bu kadar uzattığın için sana böyle bir mesaj atıyorum. Yoksa hiç cevap vermek niyetinde bile değildim.