the scene > nightshift
Resident::Caret
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by anesthetic@Mar 10 2006, 01:18 PM
textmode güzel bir deneyimdi ama bundan sonra sadece tmdc için textmodea başvuracağız. yine de başka sürprizlere de hazırlayın kendinizi :)
[post=5807]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Bundan sonra tek sürpriz kalitesiz bir demo çıkarmanız olur :)
Decipher:
eheh evet tmdc hariç textmode kullanmayacağımızı geçen gün spritus'dan öğrenmiştim oysa ki çok manyak planlarım vardı textmode ile ilgili ;) neyse canım elbet başka çizim alternatifleri de var :)
@Nightlord: Ne yazık ki bu müthiş demoda yalnızca 0.5 part benimdi o da Mandelbrot zaten bi türlü döndürememiştim anes döndürdü onu da sağolsun (anes rulez!) işte o kadar bu partide wild'a yüklendim ben önümüzdeki partide pc ve bir başka sürpriz platforma da ekstra yüklenmeyi düşünüyorum :)
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by Dec1pher@Mar 10 2006, 02:48 PM
eheh evet tmdc hariç textmode kullanmayacağımızı geçen gün spritus'dan öğrenmiştim oysa ki çok manyak planlarım vardı textmode ile ilgili ;) neyse canım elbet başka çizim alternatifleri de var :)
@Nightlord: Ne yazık ki bu müthiş demoda yalnızca 0.5 part benimdi o da Mandelbrot zaten bi türlü döndürememiştim anes döndürdü onu da sağolsun (anes rulez!) işte o kadar bu partide wild'a yüklendim ben önümüzdeki partide pc ve bir başka sürpriz platforma da ekstra yüklenmeyi düşünüyorum :)
[post=5810]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Konuyu dağıtmak istemiyorum ancak merak ettim. Mandelbrot'u doğrudan formülünün parametreleriyle oynayarak mı döndürdünüz yoksa 2d rotasyon ile mi?
anesthetic:
2d rotasyon. önce ekran koordinatını diğer yönde çevirip, bulduğumuz sanal koordinatlara mandel uyguladık.
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by anesthetic@Mar 10 2006, 04:02 PM
2d rotasyon. önce ekran koordinatını diğer yönde çevirip, bulduğumuz sanal koordinatlara mandel uyguladık.
[post=5822]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
ok, eğer mandelbrot formülünün parametreleriyle yapmış olsaydınız nasıl yaptığınızı soracaktım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git