the scene > demoscene
Yeni Civitas Demosu--mist
nightlord:
sevgili spiritus... oncelikle sana "estaafirullah o sizin iyi gorusunuz efendim" demek istiyorum. ikincisi aesrude grubu su anda tek kisi (yani ben). kodlama ok muzik bi yere kadar fekat grafik artik bana fazla yuk geliyor. sahsen de demolarda grafiklere onem veren bi yapim var. hadi gecen seneki waterda "su" "duruluk" sadelik" falan gibi konseptlerle durumu idare ettik de o da bi yere kadar :)
bir de bu zeitgeist cok delikanli bi herif cikip su anda cok iyi arkadasim haline geldi. onun hatrina gruptayim.
fakat zaman icinde adam yetistirip aesrude'a alip dunyayi ele gecirmeyi planliyorum(amanin bronx dominant bi forumda ne dedim ben:))
saka bi yana iste bu yuzden coop demo yapalim da yapalim diye yirtiniyorum. benim demo cikarirken su an yasadigim en buyuk handikap grafik ve muzik alanlarinda....
hele bir 7d4 gelsin de orada bunari sanirim daha detayli tartisabilicez hep beraber...
herkese saygilar
Hydrogen:
Selam Nightlord. Coop demo fikrine oldukça sıcak bakıyorum.
Eğer belli bir kalitenin üzerinde olacak ise yani herkes "benim de şuyum vardı, benimde şurda şu kalmıştı onu da koyalım demoya" demeyecekse, partlar üzerinde tek tek hem dizayn olsun hem de efekt olsun uzun süre uğraşılacaksa ve iş güç bahanesiyle yarım bırakılmayacaksa(En çok gerçekleşen olay:), ortaya C64 scene standartlarına göre gerçekten keyifli bir seyirlik çıkarabileceksek (Coma ve Resource'nin coop demosu Void standardında mesela) o zaman ben Grafik + Animasyon + Müzik + Dizayn olarak tam destek veririm. Kendi yapacaklarımın kalitesini de elimden geldiğince yüksek tutmaya çalışırım.
Dediğin gibi 7D4'de buluşur, konuşur daha da netleştiririz, kimin katılacağıyla ilgili soru işaretleri de çözülür.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git