the scene > nightshift

NIGHTSHIFT 06 - > AFTER PARTY SITE

<< < (6/13) > >>

vigo:
arkadaşlar..
her türlü yardım hazırım yeterki scene olsun...

dün nightlord la telefonda konuştuk...

kim bilir, 7dx den önce yepyeni bişi patlatabiliriz...

ama gaza gelmeyin hemen...

keza,

tüm gruplara ve scener lara sesleniyorum...

ben artık yurtdışına gitmek istemiyorum parti için...

Türkiye'de, herhangi bir ilde...

ankara! uyuma...
bursa! uyuma...
bilecik! uyuma...
izmir! uyuma...

VAN! uyuma...

ve diğer tüm iller...

:) :) :)

önemli olan bir mekanda biraraya gelmek...

illa hi-tech bişi yapmaya gerek yok....

gruplar uyuma!

demodojo!
resident!
raven!
aliens!
realtime!
analog!
ascraeus!
manyetiq!

haydi gençler... parti yapın....

Bakkada:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo+Mar 19 2006, 04:22 PM-->QUOTE(vigo @ Mar 19 2006, 04:22 PM)arkadaşlar..
her türlü yardım hazırım yeterki scene olsun...

dün nightlord la telefonda konuştuk...

kim bilir, 7dx den önce yepyeni bişi patlatabiliriz...

ama gaza gelmeyin hemen...

keza,

tüm gruplara ve scener lara sesleniyorum...

ben artık yurtdışına gitmek istemiyorum parti için...

Türkiye'de, herhangi bir ilde...

ankara! uyuma...
bursa! uyuma...
bilecik! uyuma...
izmir! uyuma...

VAN! uyuma...

ve diğer tüm iller...

[/b]
--- Alıntı sonu ---
Ozellikle Istanbul disinda senede bir de olsa bir parti olmasini bende istyorum.Istanbul tayfasi ile toplasip gitmeyi sehirdisi parti deneyimini,sehirdisindan gelen arkadaslarimizin yasadigi zorluk ve eglenceli yolculuklari yasamayi cok isterdim..

madmagic:
ya o ne güzel bi site olmuş ya hakkaten vigonun hyperin eline sağlık.şöyle bi okudum forumları aklıma şu geldi bu tarz çalışmalara ancak bu kadar maneviyat yüklenebilir.Bu nasıl bir aşktır nasıl bi sevgidir açıkçası partideyken de çok şaşırdım şu anda da ayrı bi şaşkınlık yaşıyorum malum ülkemizde %80 yaptığı her işi para için yapıyor.Alın size aşkla yapılan karşılıksız işler.Neyse Makale havasından çıkmak istiyorum.vigo nightlord black mrr hyper skate irian ve diğer herkese selamlarımı iletiyorum ve bir dahaki partilerde en gönüllü organizatör olduğumu bilmenizi istiyorum.Ama ayrıca bi dahaki partiye de katılımcıyım arkadaslar yarışmacı diyelim ya da savulun geliyorum diyorum :P.Son olarak international karate adamını yapmak en zevkli kısımlardan biriydi

vigo:
eywallah kardeşim çok sağol... asıl kahramanlardan biride sensiz... sende, aynı bizim heycanımızla deli gibi çalıştın ... taaa kalktın nerelerden geldin... çok saol... ellerine sağlık... herşey için

nightlord:
vaay madmagic'im civanim... valla senle midnight cocuklugunuzdan beri cok severim ve lakin su partide gosterdiginiz performansla beni acayip etkilediginiz gibi sizinle akraba olmaktan da gurur duydum. saolun varolun kardeslerim. Netekim sizinle daha cok isler yapicaz... ve

...ve onlar geceden neden korktuklarini anlayacaklar. nihihahahahaaa (karanlik kahkahalar yankilanarak kaybolur. ekran siyaha fadeout eder.)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git