the scene > nightshift

NIGHTSHIFT 06 - > AFTER PARTY SITE

<< < (7/13) > >>

skate:
Nightlord'un akrabaları bizim de kardeşlerimiz sayılır. Bir de "gönüllü organizatör olmak" gibi ağızlarından bal akarsa ben iyiden iyiye severim o insanları :D

7D6 için MadMagic gibi bir iki kişi daha çıksa gönüllü, biz zaten 4-5 kişiyiz 7DX organizatörleri olarak, başka birşeye ihtiyacımız olmaz, sırtımız yere gelmez :)

madmagic:
yav vallahi duygulandım okuyunca daha dün gece yazdım cevapları görünce de baya şaşırdım demekki dedim boşuna yazmamışım o övgüleri bu arada skate abimize de selamlar aklıma bişey geldi forumlarda okumuştum keşke istanbul dışında olsa bizde istanbul ekibi toplaşsak gitsek falan gelin derim ben o zman antalya ya gelin partilerden birini antalya da yapalım akdeniz üniversitesiyle olabilir farklı olabilir ne dersiniz

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by madmagic@Mar 21 2006, 10:34 AM
yav vallahi duygulandım okuyunca daha dün gece yazdım cevapları görünce de baya şaşırdım demekki dedim boşuna yazmamışım o övgüleri bu arada skate abimize de selamlar aklıma bişey geldi forumlarda okumuştum keşke istanbul dışında olsa bizde istanbul ekibi toplaşsak gitsek falan gelin derim ben o zman antalya ya gelin partilerden birini antalya da yapalım akdeniz üniversitesiyle olabilir farklı olabilir ne dersiniz
[post=6233]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
7D6'nın parti mekanı biraz da sponsorlarımıza ve bağlantılarımıza bağlı olacaktır elbette ki. Ancak organizasyon olarak alınacak ortak karar sonucunda sponsorları yönlendirmek de bizim elimizde. Kısacası elimizdeki tüm olanakları değerlendireceğiz.

eirik:
ayIptir soolemesi akdeniz uni nin rektoru (mustafa akaydIn) benim kuzenim olur :) ayrica onun oglu da bizim grup elemanLarIndan birinin sInif arkada$IdIr. diger yandan bu ailenin o kesimi ile hafiften naneli oldugumu degi$tirmez ama i$ ciddiyse rektorlukten izin almak icin ben de gelebilirim.

@skate: 7DX organizasyonu icin ne yapilacagInI soyle :) o ara zamanIm olursa yardIm ederim tabi oncelikle zamanIna bagLI.

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by eirik@Mar 21 2006, 07:56 PM
@skate: 7DX organizasyonu icin ne yapilacagInI soyle :) o ara zamanIm olursa yardIm ederim tabi oncelikle zamanIna bagLI.

--- Alıntı sonu ---
şu anda mevcut 7DX organizatörleri arasında ihtiyacımız olan organizatör kriterlerini belirliyoruz. Yakında açıklayacağız. O zaman kendine uygun gördüğün bir işi üstlenebilirsin. Ancak "zamanım olursa yardım ederim" gibi cümleler doğrudan "ya zamanın olmazsa?" sorusunu doğurduğu için seni ziyaretçi olarak aramızda görmemiz daha hayırlı olabilir. Ancak eğer kesinlikle zaman ayırabileceğinden emin olursan o zaman seni de organizasyonda görmekten mutlu oluruz.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git