the scene > nightshift
NIGHTSHIFT 06 - > AFTER PARTY SITE
mrr:
ben ziyaretci olarak büyük bir istekle bekliyorum 7D6yı..
nightshift^ten hiç bişi anlamadım, koşuşturmaca filan derken kimseyle sohbet bile edemedim.. sanırım en güzel parti havası ve atmosferi ziyaretçi olarak anlaşılıyor..
7D6^dan da öle çok büyük beklentilerim yok açıkcası. Herkes çıta filan yükseldi süper bişiler bekliyoruz 7D6dan diye düşünüyor ama bence hiçbir şeyin yükselip alçaldığı yok. 7D5 de en az nightshift kadar güzeldi. Eminim 7D6 da bi o kadar güzel olacak nasıl olursa olsun...
parti mekanı, yiyecek içecek, vs bunlar önemli değil gibime geliyor. sonucta hepimiz birlikteyiz...
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by mrr@Mar 22 2006, 12:36 PM
ben ziyaretci olarak büyük bir istekle bekliyorum 7D6yı..
nightshift^ten hiç bişi anlamadım, koşuşturmaca filan derken kimseyle sohbet bile edemedim.. sanırım en güzel parti havası ve atmosferi ziyaretçi olarak anlaşılıyor..
7D6^dan da öle çok büyük beklentilerim yok açıkcası. Herkes çıta filan yükseldi süper bişiler bekliyoruz 7D6dan diye düşünüyor ama bence hiçbir şeyin yükselip alçaldığı yok. 7D5 de en az nightshift kadar güzeldi. Eminim 7D6 da bi o kadar güzel olacak nasıl olursa olsun...
parti mekanı, yiyecek içecek, vs bunlar önemli değil gibime geliyor. sonucta hepimiz birlikteyiz...
[post=6314]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Ben şahsen 7D5'i başarılı bir organizasyon olarak değerlendiriyorum zaten ama Nightshift olayı birçok yönden birer adım ileri götürdü ve bize birçok konuda daha iyisini yapabileceğimizi gösterdi. Bahsettiğimiz çıtanın yükselmesi hikayesi burda. Aynı zamanda Nightshift'in 7DXleri taklit etmek yerine hemen hemen her konuda farklılık göstermesi (partinin imajı, compolar, voting, ödüller v.s.) bize neyin daha iyi ve neyin daha kötü olabileceği yönünde çok güzel fikirler verdi. Biz zaten her sene önceki senelerde kendi organizasyonumuzda yaptığımız hatalardan ders alıyorduk. Ama artık hem bizden daha iyi yapılan şeyleri görüp onları örnek alabiliyoruz, hem de bizim partimize kıyasla daha kötü sonuç veren yöntemleri gördükçe neyi değiştirmememiz gerektiğini anlıyoruz. Bahsettiğim şey pixel, ilüstrasyon ve 3d compoların ayrı tutulması gerektiği gibi konular. Ancak bunun yanısıra tek bir demo compo oldukça başarılı sonuç verdi mesela. Bunların hepsinden ders alarak 7DX'de yıllardır aynı şekilde süregelen bazı şeyler değişecek. Tahmin ediyorum 7D6'nın yakalayacağı başarı ve muhtemel aksaklık ve problemler de Nightsihft'07'e referans olacaktır. Bu gidişle birkaç seneye bu partiler Breakpoint ve Assembly'e denk kaliteye ulaşabilir. Ancak hiçbir zaman o kadar kalabalık olamayacaktır ne yazık ki. Bunu aşmak için de hepbirlikte yabancılara karşı iyi ve akıllıca bir imaj çizmemiz gerekiyor. Yani "biz süperiz" demek yerine ürettiğimiz şeylerle "vay be, bu herifler süper" dedirtmemiz önemli bir başlangıç olacaktır.
vigo:
bi not, benimde dikkatimi çeken şu,
parti boyunca free çay kahve ve su, hatta kurabiye falan pek kimseyi ilgilendirmemiş sanırım.
hiç bir reportda görmedim...
demek ki pek gerekli bişi diilmiş....
yada insanlar bunu DEFAULT olarak olmalı diye düşündü belkide...
yani olmasa "aaa ayıp ya, bi çay bi kahve demi yok?" mu derlerdi acaba?...
ama herşeyi boşverin
dün gece videolara baktım....
merak etmeyin yakında dvd-vcd alarak yayınlanacak.
beyler, harbiden süper olmuş ortan....
hele hele demo compo finalistleri sırasında milletin alkış ve çığlıkları,
spritusun 1.ci oldukları an zıplaması filan feci gazladı beni....
ben bu gazla, diil aya, diğer bi galaksiye bile giderim....
jimqode:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Mar 22 2006, 06:03 PM
yada insanlar bunu DEFAULT olarak olmalı diye düşündü belkide...
yani olmasa "aaa ayıp ya, bi çay bi kahve demi yok?" mu derlerdi acaba?...
--- Alıntı sonu ---
ben olmasa "aaa ayip ya, bi cay kahve de mi yok?" derdim aciksasi aga :) Kurabiyeleri zaten ben goremedim. Yumulmus herhalde millet.
skate:
Yurt dışındaki beleş bira olayı burda çay kahveye dönüşüyor sanırım. Ben hayatımda sıcak birşey içmemiş biri olarak bu işi diğer organizatörlere devrediyorum. Çay ne yaw? Bitkiydi di mi? :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git