the scene > nightshift

NIGHTSHIFT 06 - > AFTER PARTY SITE

<< < (11/13) > >>

madmagic:

--- Alıntı ---Originally posted by skate@Mar 24 2006, 04:09 PM
Geçen benim evde verdiğimiz ufak bir Glance meeting'de 6 büyük boy pizzayla yetinmek zorunda kaldık. Nightshift'den sonra gözümüze az gözüktü pizza miktarı :lol:

Promosyon pizza rulez!!!
[post=6407]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

bi dahaki partiye köy düğünlerinde ki yemekçilerden tutmalı hehe :D nohut pilav kızrtmalar falan bi de tatlıı nasıl fikir kesintisiz yemek imkanı :)

eirik:

--- Alıntı ---Originally posted by madmagic@Mar 24 2006, 04:03 PM
arkadaşlar açıkçası organizatörler olarak ben ve abim için kahve süperdi çay hiç içmedim galiba ama kahve de rekor kırdım zaten deskteki bardaklardan belki dikkatinizi cekmiştir. :D linux tshirt lü bi abimiz vardı bana baya meydan okudu ama sanırım ben galip geldim bu arada arkadaslar ben deskteydim devamlı ordan biliyorum kuru pastalar uzunca bi süre bekledi pek rabet görmedi sonra bi anda hızla tükendi ben de şaşırdım resident siz galiba ilk başta parti aşkıyla dikkat edemediniz ama baya bi süre vardı kuru pasta bu arada 200 milyonluk pizza siparişini de unutmıcam hehe adamlar 3 motor gelmiş koptum
hehehe
[post=6406]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

valla oyle bi$ii olduysa , oglen oglen bizden herkes birden acIkInca sonucta oradaki en geni$ grup olarak hep birlikte yiyince bitirmi$ olabiliriz. ben de tam hatirlamiyorum ayrintisini:)

PE&OAS:

--- Alıntı ---Originally posted by eirik+Mar 24 2006, 08:09 PM-->QUOTE(eirik @ Mar 24 2006, 08:09 PM)

mrr:
bu arada bi torba içinde büssürü minik acıbadem vardı (ismi böyle mi bilmiyorum ama hani ufo gibi bişiy, kurabiye gibi, iki parçadan oluşuyor, arası hafif daha yumusak gibi, kahverengi bişiy) kimse ellemiyodu torbayı, ben gidegele 4-5 tane götürdün ondan.. çok hoştu.. galiba skate'in oturdugu masanın arkasındaki masada duruyordu..  kim getirdiyse saolsun :)

madmagic:
ya bu arada değinmeden geçemicem arkadaslar antalyadan gelirken kimseyi tanımıyodum sadece kuzenim olan nightlord ve abim vardı tanıdık ama sanki herkes beni tanıyomuş ben de herkesi yıllardır tanıyomuş gibiydim gerçekten güzeldi tekrardan burdan hyper black skate mrr vigo yeşim abla hydrogen ve diğer arkadaşlara selamlarımı sevgilerimi yolluyorum daha önce de demiştim siz çağırın ben gelir çalışırım antalyadan ya da başka bi yerden bu arada sanırım hydrogene aitti son gün toparlanırken bi video izlemiştik notebookta turkish ninja tarzı bişidi onu nerden bulabiliriz çok başarılıydı

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git