the scene > nightshift
NIGHTSHIFT 06 - > AFTER PARTY SITE
mrr:
--- Alıntı ---Originally posted by madmagic@Mar 25 2006, 09:38 PM
ya bu arada değinmeden geçemicem arkadaslar antalyadan gelirken kimseyi tanımıyodum sadece kuzenim olan nightlord ve abim vardı tanıdık ama sanki herkes beni tanıyomuş ben de herkesi yıllardır tanıyomuş gibiydim gerçekten güzeldi tekrardan burdan hyper black skate mrr vigo yeşim abla hydrogen ve diğer arkadaşlara selamlarımı sevgilerimi yolluyorum daha önce de demiştim siz çağırın ben gelir çalışırım antalyadan ya da başka bi yerden bu arada sanırım hydrogene aitti son gün toparlanırken bi video izlemiştik notebookta turkish ninja tarzı bişidi onu nerden bulabiliriz çok başarılıydı
[post=6438]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
dragon sanirim o videonun adi.. henuz unreleased oldugu icin bulman zor olabilir. basrolde hydrogen oynuyordu :) ben de cok begendim... aslinda tez zamanda release edilmesi lazim birsey :) hatta iyiki bitirememisler Nightshift`e. yoksa benim PSP de giderdi vallaha hydrogenlere :D :D
adamin agactan egilerek goruntuye girme sahnesi superdi... :ph34r: :lol:
madmagic:
evet o ağaçtan inme sahnesi hakkaten kopardı şey de iidi bu arada hani gölgeli bi ortamda sadece eller görünüyo da hareketler yapıyolar ya arada hareket çekio orda da kopmustum ben
jimqode:
o 200 milyonluk pizza siparisi yuzunden little ceasars'in komputer sistemi manyaga bagladi galiba, surekli promosyon kuponu basip basip gonderiyolar bana. daha cok 200 milyonluk siparis istiyolar anlasilan :)
madmagic:
jimgode tam hatırlayamıyorum 2 arkadas deske gelip açız dien ve pizza fikrini veren sizmiydiniz ben de içeri gidip hypere sormustum hatta pizza istiyolar getirtmeyi düşünüyoruz güvenliğe haber verebilirmisin diye pizza lafını duyan onlarca insan üzerime yurumustu de sonra anons yapmıstı nightlord pizza için geri sayım şeklinde hatırlarsan yani özetle eğer sensen o deske gelen sayende o kadar adam pizza yedi hehe
jimqode:
--- Alıntı ---Originally posted by madmagic@Mar 26 2006, 07:07 PM
jimgode tam hatırlayamıyorum 2 arkadas deske gelip açız dien ve pizza fikrini veren sizmiydiniz ben de içeri gidip hypere sormustum hatta pizza istiyolar getirtmeyi düşünüyoruz güvenliğe haber verebilirmisin diye pizza lafını duyan onlarca insan üzerime yurumustu de sonra anons yapmıstı nightlord pizza için geri sayım şeklinde hatırlarsan yani özetle eğer sensen o deske gelen sayende o kadar adam pizza yedi hehe
[post=6459]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Heheheh evet ben ve noris'ti :) Olay bir anda cig gibi buyudu ne oldugunu anlayamadik biz de.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git