Arkadaşlar geçen gün bir rüya gördüm ki akıllara zarar. Son zamanlar çok scene aktivitesi içinde yer almak benim beyni bulandırdı anlaşılan.
Rüyamda Endo ile birlikte 4.Levent'den Beşiktaş yönüne doğru minibüse bindik. Ben en arka sol köşedeyim, Endo da yanımda. Sonra bir baktım camın yanına Spritus geldi ve camı tıklatmaya başladı. Ben de rüya icabı minibüsün en arka camını açabildim
"Nooldu hayırdır" dedim Spritus'a, O da "abi çok acil gelebilirmisin bir saniye" dedi. ıçimden "ulan minibüs kalkmak üzere, off ya falan dedim". Neyse Spritus israr edince ben de elimdeki 5.25 disket kutusunu Endo'ya verdim ve minibüsden indim. Gittim yanına Spritus'un "ne var olm, nedir derdin" dedim. Herif pis pis sırıtarak "Ahahaha. Ben şu anda Van'dayım olm. Ahahahaha" diip fade out ile kayboldu. Ben de çok normal bişiymiş gibi "ıpne! Sırf beni minibüsden indirmek için yaptı şerefsiz!" diye kızdım. Tabii kaçırdım minibüsü, disketler de Endo'da kaldı. ıçlerinde ne vardı onu çok merak ediyorum. Çünkü her zaman taşıdığım disket kutum değildi o :lol:
şimdi söyleyin arkadaşlar, benim hastalığımın bir ismi var mıdır acaba? Ya da tıpta benim gibilere bir çare?