the scene > nightshift

7D5'ten bu yana ilerleme gösterememiş scenerlar.

<< < (3/6) > >>

Decipher:
ben bu fotolardan turbo'ya koptum adamcağız Atatürk aşkıyla dolup taşmış neticeyle Ulu Önder adına ağlamış varsın beraber ağlayalım bir dahaki sefere :)

ATA RULEZ! :)

mrr:

--- Alıntı ---Originally posted by Dec1pher@Mar 21 2006, 05:03 PM
ben bu fotolardan turbo'ya koptum adamcağız Atatürk aşkıyla dolup taşmış neticeyle Ulu Önder adına ağlamış varsın beraber ağlayalım bir dahaki sefere :)

ATA RULEZ! :)
[post=6250]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Yarışmadan bi gece önceki aramızda geçen diyaloğu olduğu gibi aktarıyorum:

Turbo'nun ofisine gitmiştim tanıtım videosunu almak için. Aslında Turbo'nun fikri olmasına rağmen ben de yardım edicektim post-it pixel çalışmasına. Ortak oluyordum yani kendisine... Nası olucak filan yarın derken birden benim aklıma bir kişinin sadece aynı kategorideki bir compoya katılabildiği geldi. eyvah dedim.. söledim ona da.. o da güldü pis pis. ehehe dedi. bi de onun esas ortağı vardı fatih, ikisi birden bana güldüler. hadi bakiim hadi dediler.. PSP bizim olucak dediler...git dediler.. güldüler bana..

bu fotorafın öyküsü de şöyle: tam bana "mrr, noolur bi el oyniyim şu psp'yleee" derken çektim fotorafı.  :P (yalan)

tesla:
mrr ne yaptın, forum Penguen dergisi gibi oldu bee :)

Her akşam geliyorum bir bakıyorum fotoraman çıkmış gene, .. süper :)

mrr:

--- Alıntı ---Originally posted by tesla@Mar 21 2006, 05:51 PM
mrr ne yaptın, forum Penguen dergisi gibi oldu bee :)

Her akşam geliyorum bir bakıyorum fotoraman çıkmış gene, .. süper :)
[post=6253]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

valla özür dilerim abi..
kendimi tutamıyorum..   :lol:

aslında bi süredir susuyodum ama en son spritus ve hidrojenin fotoromanını görünce dayanamadım...  :rolleyes:

vigo:
ya bide ben , hidronon eski resimdeki dudak ifadesine dikkkat çekmek istiyorum. sanki adam ESCADA ya CALVIN KLAYN parfüm reklam pozu vermiş....

hidrojen.... new fragrence for sceners...

ha hh ahahaah

yada "öp beni" dercesine.... ruj reklamı gibi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git