the scene > demoscene
PC WORLD dergisi
vigo:
4-5 kişi ye hitap eden, o 4-5 kişinin de tenezzül edip satın almadığı bir dergi için 5 aydır zaman harcıyorum... zamanımı daha önemli konulara harcama kararı aldım.
GnoStiC:
oyle dusunme ama karde$.. buradaki elemanlarin hepsi almiyor bile olsa, belki, o dergideki yaziyi okuyan veya cdlerdeki demolari izleyen birkac kisinin daha scene katilmasini saglamis olursun?
en azindan birkac sayi daha dayan derim bak yaz da geldi, okullar tatil olcak, dergiyi okuyan ki$i sayisi artabilir ve haliyle senin yazini okuyanlar artacak, hazir bo$ vaktim var bende su scene ile ugra$ayim diyen cikabilir?
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@May 22 2006, 10:16 PM
4-5 kişi ye hitap eden, o 4-5 kişinin de tenezzül edip satın almadığı bir dergi için 5 aydır zaman harcıyorum... zamanımı daha önemli konulara harcama kararı aldım.
[post=7563]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
skate:
Vigo'nun yazılarına devam etmesini desteklemekle birlikte duygularını da çok iyi anlayabiliyorum. Computer Scene programında "canlı yayın süresince foruma mesajlarınızı bekliyoruz" dedikten sonra tek bir mesaj bile almadan 1.5 saat boyunca program yaparken de benzer şeyler hissetmiştim. Ama ne var ki sonuçta Gnostic doğruyu söylüyor, o derginin misyonu burdaki scenerlara hitap etmekten daha geniş kapsamlı. Yazıların devam etmesi iyi olur.
GnoStiC:
computer scene adli bir program oldugunu bittiginden coook sonra ogrendim.. gerci digiturk'te tech tv yok (hrrrr) ama bi sekilde izlerdim sanirim ve sahte isimlerle sorular gonderirdim :)
yapin tekrar program, gondercem mesaj :)
benim yasadigim seyi su anki pcworld orneginde yasayan olabilir.. eskisi gibi dergi takip eden kalmadi.. bakiyorlar kapaga ona gore dergi aliyorlar.. belki su ana kadar gormemis biri, gelecek sayilarda bu yazilari farkedecek.. vigonun yazilarinin devam etmesi dilegiyle..
--- Alıntı ---Originally posted by skate@May 23 2006, 10:51 AM
Vigo'nun yazılarına devam etmesini desteklemekle birlikte duygularını da çok iyi anlayabiliyorum. Computer Scene programında "canlı yayın süresince foruma mesajlarınızı bekliyoruz" dedikten sonra tek bir mesaj bile almadan 1.5 saat boyunca program yaparken de benzer şeyler hissetmiştim. Ama ne var ki sonuçta Gnostic doğruyu söylüyor, o derginin misyonu burdaki scenerlara hitap etmekten daha geniş kapsamlı. Yazıların devam etmesi iyi olur.
[post=7577]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
spritus:
ben de skate ve gnostic'in duygularını paylaşıyor, yazıların devam etmesini diliyorum. umarım vigo kararını değiştirir.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git