the scene > yabancı partiler

breakpoint 06'ya gidiyorum

(1/6) > >>

vigo:
arkadaşlar,
breakpoint 06'ya gidiyorum.

eğer yarışmalara katılacaklar varsa,
bana productlarını versin, ben sizlerin adına submit ederim...

13-nisan-2006 ya kadar, infosuyla
(hangi compo, yapanlar, kullanılan toolar gibi)
bana verin...

özellikle resident ve raven.... demo compo olsun wild olsun, bişiler varsa süper olur ve inanıyorumki, eğer bişileriniz varsa, bende sizin sayenizde orda kürsüde ÖDÜL almaktan büyük gurur duyarım. hatta yanıma Türk bayrağı alıp onu SALLıCAM orda... sahnede....

chenmy1:
valla ben demoda yeniyim o yuzden demo kasamam ama oyun derseniz bisiler yapmaya calisirim ..Fakat bi sorun var?!?!?!? Bizim gruptakilerden tik yok ..Bana muzik , model ,grafik v.s. ek seyler gonderirseniz ben oyun kodliyabilirim :D  Ortak bi calisma yapilabilinir yani ..

Soyliyim dedim ama elimde su an oyun felan yok ama kodlarim ?Benden soylemesi :D

skate:
@Vigo: Ah be kardeş, içimden ne bombalar patlatmak geldi bir bilsen ama bu kadar zamanda 7D6 Invitro'dan bile daha iyisini yapabileceğimi sanmıyorum.

Gerçi 4kb kategorisi varmış. Belki ona birşey patlatırım ancak inan aklımda fikir bile yok. Herşey bir anlık ilham ve 2-3 gece sabahlamaya bakar...

vigo:
skate : demin nightlordla telde konuştumda, onada söledim.
belki bi 7d6 invitation daha patlatsanız? maksat hem release lerin arasında girsin hemde dünya alem 7d6 yı görsün...

bu arada zaten parti dev ekranında 7d6 reklamı döncek paso....

september 2006 dicem ok midir?

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Apr 4 2006, 11:27 PM
skate : demin nightlordla telde konuştumda, onada söledim.
belki bi 7d6 invitation daha patlatsanız? maksat hem release lerin arasında girsin hemde dünya alem 7d6 yı görsün...

bu arada zaten parti dev ekranında 7d6 reklamı döncek paso....

september 2006 dicem ok midir?
[post=6704]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
ok'dir. Değişse de çok önemli değil çünkü ya Ağustos sonu olur ya Ekim başı. Ekim'de X Parti olduğuna göre zaten %95 Eylül başlarında yaparız.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git