the scene > yabancı partiler

breakpoint 06'ya gidiyorum

<< < (4/6) > >>

Decipher:
hehe okul uyuzluk yapıyor ama halletmesini de bilirim ben ki yarın sürünecekler bile izin vermek için ;) kısaca Breakpoint'te görüşürüz...

Decipher:
Almanya'ya fucktro yazsam acaba diskalifiye olur mu. Götoşlar önce izin verdi tam herşey iyi güzel derken okuldayken konsolosluktan telefon geldi. Okulunuz Fransız tabanlı bir okul olduğu için bu okulda öğrenci olduğunuza dair Fransız konsolosluğundan bir yazı ve bir de bu organizasyonu Türk ve Fransız milli eğitiminin tanımış olması gerekmektedir. Bunun üzerine şöyle bir soru sordum. Peki ama ya organizasyon resmi değilse? Karşıdaki ses de şöyle yanıtladı: O zaman unutun gitsin... Ben de dedim ki peki ya Turistik vize alırsam söylendiği gibi perşembeye çıkar mı? Kadın aynen cevapladı: eğer perşembe haftaya perşembeyse belki ama sonraki hafta kesin çıkar. Ben de çok sağolun ya ne süper ülkesiniz diyip kapattım telefonu. Evet Almanya'ya mı fucktro gitsin Fransa'ya mı? Yoksa okuluma mı...

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by Dec1pher@Apr 11 2006, 03:22 PM
Almanya'ya fucktro yazsam acaba diskalifiye olur mu. Götoşlar önce izin verdi tam herşey iyi güzel derken okuldayken konsolosluktan telefon geldi. Okulunuz Fransız tabanlı bir okul olduğu için bu okulda öğrenci olduğunuza dair Fransız konsolosluğundan bir yazı ve bir de bu organizasyonu Türk ve Fransız milli eğitiminin tanımış olması gerekmektedir. Bunun üzerine şöyle bir soru sordum. Peki ama ya organizasyon resmi değilse? Karşıdaki ses de şöyle yanıtladı: O zaman unutun gitsin... Ben de dedim ki peki ya Turistik vize alırsam söylendiği gibi perşembeye çıkar mı? Kadın aynen cevapladı: eğer perşembe haftaya perşembeyse belki ama sonraki hafta kesin çıkar. Ben de çok sağolun ya ne süper ülkesiniz diyip kapattım telefonu. Evet Almanya'ya mı fucktro gitsin Fransa'ya mı? Yoksa okuluma mı...
[post=6848]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Aaaah kardeşim ah. Herşey tecrübedir işte. Bir dahakine turistik vize almakta tereddüt etmezsin böylece...

vigo:
uzun yıllardır KÜLTÜREL VıZE ile seyahat ediyorum...
daha önce böyle birşey ne duydum ne gördüm...
bi saçmalık var bu işte...

mrr:

--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Apr 11 2006, 05:59 PM
uzun yıllardır KÜLTÜREL VıZE ile seyahat ediyorum...
daha önce böyle birşey ne duydum ne gördüm...
bi saçmalık var bu işte...
[post=6853]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

abi aslinda normal vatandas olarak basvurursan 1 ayda anca cikiyor vize.

aciliyet gerektiren durumlarda belgeleriyle gidersen ve herseyin tamamsa 1 haftada veriyorlar turistik vizeyi. decipherinki bir haftalik is. ama simidiye kadar butun belgelerin tamam olmasi gerekli idi...ordaki adam babanin oglu olsa bir haftadan once alamazsin hele ki shengen vizesi ise... simdiye kadar alamamissan bence unut decipher...  2 gunde bize alani gormedim..  

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git