the scene > yabancı partiler
breakpoint 06'ya gidiyorum
vigo:
yıllar önce turist olarakda gittim. hiç bir ay beklemedim... neyse kısmet
chenmy1:
az kaldi oyun bitti biticek ..umarim biter ...Nasip olursa Breakpointte oyunumla katilcam sanirim :D
ilk kez yabanci bir yarismaya katilcam :) kazanamam belki ama katilmak buyuk bir keyif olcak :D
7d5 ve nightshift onlarada gitmedim ama gitmis kadar heyecanlanmistim ..
@vigo : bu ara abi oyunu ne zaman vercez sana 13. demi?neyse bi bitirim hele..
mrr:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Apr 11 2006, 09:33 PM
yıllar önce turist olarakda gittim. hiç bir ay beklemedim... neyse kısmet
[post=6855]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
o zaten yillar onceymis... :P senin evin barkin saglam isin var almissin vizeyi ama okumak icin giden decipher pozisyonundaki tonla arkadasim aylarca bekleyip geri cevrildiler zamaninda.. hatta benim kuzen bile (toto degil) tam iki ay bekledi vize icin bu sene. (almanya'ya yuksek lisans icin gitti....)
ben de eskiden calistigim sirkette karar verip gecesinde Urdun'e gitmistim..
ertesi gun de geri donmustum. pasaportta kara bir leke olarak var. her giris cikista killaniyolar niye 1 gunlugune gittin Urdune diye.. bu bile etkili oluyor vize almakta... sifr bu Urdun dalgasindan 2-3 gun gecikmeli aliyorum bi yere gidersem.. hele ikiz kulelerden sonra Turkiyenin imaji iyice bozuldugu icin cok ofsayt bi durum.. simdi vize almak hem cok kolay hem de cok zor..
ne biliyim belgelerin tamamsa ve daha once almissan vize, sorun yok hemen aliyorsun.. o gunku vize memurunun ruhsal durumuyla da ilgili...
(ayrica bkz: urdunden goruntuler) B)
vigo:
chenmy1 : yarın akşam saat 20:00pm'e kadar...
keza oyun nasıl oynanıyor filan bunları da yaz...
info sunuda yaz (dev ekran için)
bu arada pre-selection olayını da unutma...
yani adamlar ön eleme yapıyor, eğer beğenmezlerse direk kafadan eliyolar... sonra üzülme... ben elçiyim sana bilgi veriyorum...
ok?
hadi kolay gelsin
chenmy1:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Apr 12 2006, 10:07 AM
chenmy1 : yarın akşam saat 20:00pm'e kadar...
keza oyun nasıl oynanıyor filan bunları da yaz...
info sunuda yaz (dev ekran için)
bu arada pre-selection olayını da unutma...
yani adamlar ön eleme yapıyor, eğer beğenmezlerse direk kafadan eliyolar... sonra üzülme... ben elçiyim sana bilgi veriyorum...
ok?
hadi kolay gelsin
[post=6861]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
abi kafaya koydum katilcam ne olursa olsun...
info felan hazirlarim olmassa oyun icinede yazarim :D bu ara oyunu sana gondersemde biraz oynasan yaw ..Sonra orda oyunu oyniyaman felan :P
Ama bitecek bu oyun kesin yani..sonuncuda olsam katilcam..2-3 gundur bunla ugrasiyom.. zaten oyun 2-3 gunluk ama bu sefer bilardodan daha iyi oldu ..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git