To Hades:
------------
Hades, o introdan daha iyisini yapacak yetenek yok mu bizde? Var ama senin dediğin gibi vakit yok lanet olsun. O music collectionın çıkışı bile birkaç ay gecikti. Haftada bir bile toplantı yapamıyoruz düzenli. Eleştirilerine hak veriyorum ama aslında o music collectiona intro, hatta hatta GUI bile koymayabilirdik. Olay interface değilki, müzikler.
Sen geçen sene partyde chessboard zoomer yapmıştın 256 byteda. Size olayı ok ancak o görüntü de senin kalitene uymuyordu bence. Yine de birinci oldun bak
Ben istiyorum ki bu sene gelin partye, icabında coop birşeyler yapalım, sidik yarışı umrumda değil. Beni son zamanlar Nightlord kadar mutlu eden bir adam olmadı mesela. Çünkü kendisi Türk ve süper bir demo codladı, müziklerini yaptı. Benim beklediğim şey birincilik değil, hatta hatta bu umrumda değil. Haberin varmı bilmiyorum ancak ben uzun süredir gönüllü olarak coder yetiştiriyorum. Bir kısmını eğitip iş bulmalarını bile sağladım. Derdim birincilik olsa kendime rakip oluştururmuyum. Bu partye gel, öğrencilerimle de tanışır hatta belki üç beş tavsiye verirsin onlara.
To Aegis:
-----------
Aegis'a gelince, uzun süredir tanıdığım ve karakterini üç aşşaa beş yukarı bildiğim bir adam. İlk partye de katılım göstermişti. Bu partye gelmeyeceği aşikar ama o da davetliler arasında. "Zaman problemi" gibi mazeretler atmış ortaya. Biz bu partyi organize edecek zaman yaratıyorsak, partye bir uğrayacak zamanım yok diyorsa bu yalandır, kesinlikle inanmam. Aegis'ın problemini tahmin ediyorum, ama o itiraf etmiyorsa ben de burada açık açık yazmam. Peki kim haklıydı Aegis diyorum başka birşey demiyorum...
To Spritus:
-------------
Spritus'un önceki bir mesajı:
-------------------------------------------
üstatlar, bakın ben aranızda çömez sayılırım. bu yüzden cüretimi mazur görün ama bence çok gereksiz bir polemik. yani tam yeni yeni bir scene oluşmaktayken, herkes yeniden toplanmaya başlamışken ne gereği var birbirimizi kırmanın. sizin gibi bu işe gönlünü ve yıllarını vermiş iki baba scener'ı bu şekilde görmek itiraf etmek gerekirse beni çok üzdü.
Spritus abi sen ne mütevazi bir adamsın yaw. Herkes senin karakterinde olsa bu partyler süper geçer var ya. Ayrıca yazdıklarında haklısın.
Various Subjects:
---------------------
Bir de delikanlılık olayı var değinmek istediğim. "Delikanlılık" kavramı kadar beni iğriti eden bir kavram yoktur. "Delikanlı metalci"den sonra en uyuz olduğum kavram "delikanlı scener". Bir daha bunun muhabbetini açmayın. Açanı doğrarım transseksüeller gibi ona göre. Doğrandıktan sonra arkamdan alay edersiniz
Birbirinize sataşırken scene dışı kavramlara girişmeyin lütfen.
-BEN DELİKANLI DEĞİLİM- Scene'de böyle birşeye ihtiyaç yok zaten...
P.S: Bronx 7D4'ün organizatörüdür. Bu sene partynin adındaki "Bronx Party" lafını bile kaldırdık yanlış anlaşılmalar oluyor diye. Bu party bir "Scene Party"dir. Kendini scener sayan ve partye gelme imkanı olan herkesi bekliyoruz. Yurtdışındaki scenerlar da buna dahildir.